U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

DEKBEDDEN

 

Welk dekbed het beste bij u past is afhankelijk van persoonlijk levenswijze, behoefte en ervaringen.

Tjeu Linssen heeft een uitgebreide dekbeddencollectie van Vandyck en Texelwool.


Warmteklasse

De warmtebehoefte verschilt van persoon tot persoon. Dekbedden kennen dan ook verschillende warmteklassen en vormen.

Vierseizoenen dekbed
Kies voor een vierseizoenen dekbed als u een slaapkamer heeft waar de warmte gedurende het jaar duidelijk wisselt. Het vierseizoenen dekbed bestaat uit een dunner zomerdeel en een dikker voor- en najaardeel. Beide delen kunnen aan elkaar bevestigd worden voor extra warmte in de winterperiode.

Partner dekbed
Nooit meer onenigheid met je partner over de warmte van je dekbed.
Heb jij het sneller warm in bed dan je partner of juist kouder? Daarvoor is nu de ideale oplossing voor bedacht; het Partnerdekbed. Verkrijgbaar met een donzen vulling of een wollen vulling.
Dit dekbed bestaat uit meerdere samen te koppelen dekbedden, zodat het afgestemd kan worden op ieders individuele warmtebehoefte.


Voor de vulling van uw dekbed kan gekozen worden uit:

Dekbedden-Tjeu-Linssen

DONS

Dons – De talloze luchtkussentjes tussen de donshaartjes bieden een optimale warmte-isolatie, nemen vocht op en transporteren deze direct naar de omgevingslucht. Het lichaam blijft droog en warm. Een donzen dekbed is licht in gewicht en voegt zich soepel om het lichaam.

BAMBOE TENCELL

Tjeu Linssen heeft uitsluitend dekbedden met wol van Texelse schapen. De kracht van wol wordt ook al eeuwen geroemd. Dankzij de krulvorm van de vezel kan wol lucht vasthouden. Een perfecte isolatie is het gevolg. Omdat wol vocht opneemt en weer afgeeft aan de buitenlucht, heeft u geen last van koude in bed.
De lanoline in de wol heeft bovendien een de heilzame werking op spieren en gewrichten en is daarom uitermate geschikt voor mensen, die last hebben van reuma, spierpijn of gewrichtspijn.

SYNTHETISCH

Onze synthetische dekbedden voelen donszacht en heerlijk volumineus aan door een speciale vulling van 100% polyester hollow fiber. Dit dekbed is bij uitstek geschikt voor die situaties waarin een dekbed regelmatig gewassen moet worden bijvoorbeeld in verband met een huisstofmijt allergie.

SCHEERWOL

Tjeu Linssen heeft uitsluitend dekbedden met wol van Texelse schapen. De kracht van wol wordt ook al eeuwen geroemd. Dankzij de krulvorm van de vezel kan wol lucht vasthouden. Een perfecte isolatie is het gevolg. Omdat wol vocht opneemt en weer afgeeft aan de buitenlucht, heeft u geen last van koude in bed.
De lanoline in de wol heeft bovendien een de heilzame werking op spieren en gewrichten en is daarom uitermate geschikt voor mensen, die last hebben van reuma, spierpijn of gewrichtspijn.

ZIJDE

Zijde heeft is licht in gewicht, valt soepel en heeft niet alleen een hoog vocht opnemend vermogen maar staat het vocht ook weer snel af. Het reguleert zeer goed de warmte en is sterk. Het is goed voor de huid; zijde proteïnen helpen de huid jong te houden. Zijde is hypoallergeen, antiallergisch, 100% natuurlijk en vlamwerend. Zijde is bovendien anti statisch, waardoor er geen stofontwikkeling plaats vindt.
Door al deze eigenschappen is wol uitermate geschikt voor mensen met CARA, een allergie voor wol, dons en/of huisstofmijt, reumapatiënten, mensen met huidaandoeningen, bij zware transpiratie en Parkinson patiënten.

BEKIJK MEER VAN ONZE PRODUCTEN:

DEKBEDOVERTREKKEN & BADMODE
KUSSENS
DEKENS, PLAIDS, E.D.
HOESLAKENS, SLOPEN E.D.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen