U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

HOESLAKENS, SLOPEN, MOLTONS EN LAKENS

Bedtextiel van natuurlijke materialen bevordert gezond en ontspannen slapen.
Tjeu Linssen heeft hoeslakens, slopen, moltons en lakens in de beste kwaliteiten en alle maten.

Verschil molton en hoeslaken
Met een hoeslaken zorg je dat een gedeelte van dit vocht wordt opgevangen, daarnaast is een hoeslaken altijd van zacht materiaal wat ten goede komt van de nachtrust.⁣ Een molton is een ruwere versie van een hoeslaken met een speciale functie. Deze zorgt er namelijk voor dat het grootste gedeelte van het vocht dat u verliest wordt opgevangen. Waardoor het matras wordt beschermd en daardoor langer mee zal gaan.⁣ ⁣ Een combinatie van beide zorgt dus voor bescherming van uw matras en extra slaapcomfort.⁣

We hebben een breed assortiment gekleurde hoeslakens in de kwaliteiten Jersey, Jersey Supreme, Perkal, Satijn en Flanel.
Zowel de hoeslakens en moltons zijn verkrijgbaar in de juiste maatvoering van uw bed.⁣

Climate Control hoeslakens en slopen

Percal katoen met Outlast Climate Control.

Op het moment dat u ermee in aanraking komt, voelt u meteen al een koel effect. Na ongeveer 90 seconden heeft het product zich aan uw huidtemperatuur aangepast.

Outlast-beddengoed vormt een microklimaat om uw huid en egaliseert vervolgens de temperatuurschommelingen.

Hoeslakens

Tjeu Linssen heeft een uitgebreide collectie aan hoeslakens in de kwaliteiten Jersey, Jersey Supreme, Perkal, Satijn en Flanel. Door de uitgebreide kleurkeuze kunt u uw slaapkamer geheel in uw eigen sfeer aankleden.

We hebben niet alleen hoeslakens voor dunnere en dikkere matrassen maar ook voor (split)toppers.

Moltons

Moltons beschermen uw matras tegen vochtplekken. Ze zijn wasbaar op  60º en kunnen in de droogtrommel. U kunt kiezen tussen een gewone molton en een stretch molton, die altijd perfect zit.
Ook verkrijgbaar in waterdicht kwaliteit.

Nieuw: Verkoelend bedtextiel

Ventilation molton
Molton met 80% Tencel. Tencel wordt gemaakt van houtpulp in een milieu-vriendelijk productie-proces. Tencel textiel voelt koel en superzacht aan en droogt snel.

Lakens

We hebben lakens in de kwaliteiten Perkal, Satijn en Flanel. In allen hebben wij een uitgebreide kleurkeuze waarmee u uw slaapkamer geheel eigen sfeer kunt aankleden.

Vraag naar de mogelijkheden!

Slopen

In onze collectie zitten molton onderslopen met rits en katoenen, satijnkatoenen en flanellen boven-slopen in vele kleuren. Voor de Tempurkussens hebben wij aangepaste slopen. En bij vrijwel alle dekbed overtrekken van Vandyck zijn extra slopen verkrijgbaar. kussensloop_ritsOnze mijtstop kussensloop is vervaardigd uit een uiterst dicht geweven keperdoek van 100% katoen die het doordringen van de huisstofmijt in het beddengoed verhindert. Als u de juiste sloop niet in de basiscollectie kunt vinden maken we een sloop op maat voor u!

BEKIJK MEER VAN ONZE PRODUCTEN:

DEKBEDOVERTREKKEN & BADMODE
KUSSENS
DEKBEDDEN
DEKENS, PLAIDS, E.D.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen