U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

KUSSENS

Naast een goede matras en bedbodem is een ondersteunend kussen noodzakelijk om ontspannen en rustig te kunnen slapen. Tjeu Linssen heeft een uitgebreid assortiment aan kussens: Tempur kussens met drukverlagende werking, donzen kussens, wollen kussens, kussens met extra neksteun; voor iedereen is er een geschikt kussen. Uiteraard kunt u het kussen thuis een aantal nachten testen zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Wij hebben kussens van Tempur en VanDyck.

VANDYCK

Tjeu Linssen heeft donzen kussens van Vandyck. Ganzendons is groot en volumineus en daardoor geschikt om eventuele transpiratie door te sluizen en het kussen een betere vulkracht te geven. De kussens zijn gevuld met een mengsel van dons en veertjes. Hoe meer dons hoe lichter en soepeler het kussen is. Er zijn Vandyck kussens met vullingen tussen 90% en 15% dons en respectievelijk 10% en 85% veertjes.

DRIE KAMER KUSSEN

Het Drie Kamer Kussen van Vandyck bestaat uit drie kamers: de bovenste en onderste kamer is gevuld met dons, wat zachtheid en comfort geeft, en de middelste kamer is gevuld met veertjes, wat zorgt voor extra stevigheid.

TWEE KAMER KUSSEN

Het Twee Kamer Kussen is aan de bovenzijde gevuld met dons en aan de onderzijde met veertjes. Dit kussen is steviger dan het drie kamer kussen.

VANDYCK SUPPORT KUSSEN

Het Vandyck Support Kussen heeft een voorgevormde 100% natuurlijke rubber vorm met daaromheen een hoes, gevuld met 80% eendendons. Een zacht kussen met ondersteuning erin.

VanDyck BALANCE kussen

VANDYCK BALANCE SERIE

De Vandyck Balance serie heeft een ingebouwde slimme nekondersteuning, want uw hoofd vraagt nu eenmaal om een andere ondersteuning dan uw nek. Geen neksteun tot aan de rand, maar een steun die op het juiste moment stopt. Voor een extra luxe afwerking is de tijk voorzien van 3D weefsel voor een goede ventilatie en is de tijk behandeld tegen huisstofmijt en bacteriën. De Balance is in 5 hoogtes verkrijgbaar.

VanDyck pressure relief kussen

VANDYCK PRESSURE RELIEF

De Vandyck Pressure Relief zorgt door de toepassing van drukverlagende gelvezels voor gelijkmatige drukverdeling waardoor het hoofd goed ondersteund wordt. Hierdoor is een betere slaap mogelijk.

Vandyck allergy kussen

VANDYCK ALLERGY FREE

De kussens uit de Vandyck Allergy Free – serie zijn behandeld met Aegis™ Antimicrobial Technology en vormen daarmee een fysische barrière tegen huisstofmijt en bacteriën. De kussens zijn  wasbaar op 60 graden Celcius en kunnen in de droger.

VANDYCK COOL

De Vandyck Cool kussens hebben klimaatregulerende gelpads voor échte verkoeling. Deze kussens slaan de kamertemperatuur op en geven deze af wanneer de temperatuur oploopt.

VanDyck ventilation kussen

VANDYCK VENTILATION

De Vandyck Ventilation kussens hebben tijken en vulmaterialen met een open structuur die de lucht circulatie bevorderen voor een frisse en droge nachtrust. Uitermate geschikt voor degene, die het ’s nachts snel warm heeft. Het Ventilation kussen heeft drie varianten: zacht, medium en als buikslaperskussen.

BUTTERFLY

Natuurrubber kussen met ingebouwde nekondersteuning. Leverbaar in verschillende hoogtes en diverse hardheden.
Speciaal voor diegene die extra hoge eisen stelt aan de juiste nekondersteuning. Elk Butterfly gezondheidskussen geeft ongeacht de vorm en gewicht van uw hoofd een gelijkmatige ondersteuning. Daarbij worden nekwervels zodanig ondersteund dat zenuwbanen beter tot rust komen. Dit gebeurt dankzij een ingenieus nekrol systeem binnenin de hoogwaardige natuurrubber kussenkern.

NIGHTFLOWER

Natuurrubber kussen met ingebouwde nekondersteuning. Zonesysteem voorzien van 2 verschillende neksteun lengtes. Door het ingenieuze zonesysteem kantelt het hoofd naar achteren. Hierdoor worden nekwervels optimaal ondersteund in de natuurlijke houding, komen zenuwbanen tot rust en liggen de luchtwegen vrij.
Zowel voor rug als zijslapers geschikt. Anti allergisch en stofvrij. Keerbaar door de symmetrische vormgeving.
Leverbaar in diverse hoogtes en hardheden.

SIGNATURE RELAX

De Signature Relax is voorzien van onafhankelijke hoofd- en nekondersteuning. Door de luxe, met 90% dons en ClimaTech® gevulde buitenhoes, geeft het een unieke combinatie van aangenaam ligcomfort en ergonomische ondersteuning. De Signature Relax is geschikt voor elke slaaphouding.

INFINITY BRACE

Comfortkussen met nekondersteuning. Zowel voor rug- als zijslapers geschikt. De kern is van natuurrubber, anti-allergisch en stofvrij.
De Infinity Brace is keerbaar en voorzien van een afritsbare en wasbare Dap® tijk. Hoofdkussens met een Dry Absorptive Power® tijk nemen tot wel vier maal meer vocht op dan traditionele kussentijken. Hierdoor voelt het kussen minder warm en broeierig en wordt de levensduur van de kussenkern vergroot.

BEKIJK MEER VAN ONZE PRODUCTEN:

DEKBEDOVERTREKKEN & BADMODE
DEKBEDDEN
HOESLAKENS, SLOPEN E.D.
DEKENS, PLAIDS, E.D.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen