Het blijft toch moeilijk wanneer je tijdens het zoeken naar nieuwe raamdecoratie, alles aan je verbeelding moet overlaten. Hoeveel zonlicht komt erdoorheen en kan ik eigenlijk nog wel goed naar buiten kijken? Belangrijke dingen om rekening mee te houden, maar moeilijk om vanuit een informatiefolder of website een juiste keuze in te maken.

Een hele beleving
Maar op deze vragen en onzekerheden hebben wij iets bedacht, namelijk onze nieuwe Luxaflex Gallery showroom. Sinds medio oktober hebben wij de eerste Gallery showroom in Limburg op het gebied van raamdecoratie geopend. Een showroom waar de beleving van raamdecoratie tot zijn recht komt. Van rolgordijnen tot Duettes en plissé’s maar ook met diverse jaloezieën. Alles wordt op verschillende manieren tentoongesteld in de showroom.

De Luxaflex Gallery showroom maakt het besluiten van welke raamdecoratie nu het beste bij jou past niet alleen makkelijker, maar zorgt ook voor een beleving. De beleving om te zien hoe raamdecoratie bij dag, schemer of nachtlicht tot zijn recht komt. In de showroom wordt er namelijk gebruik gemaakt van verschillende sterktes in lampen. Hierdoor wordt het effect van dag, nacht en schemerlicht nagebootst. Benieuwd of bijvoorbeeld een rolgordijn, Duette of jaloezie wel genoeg verduistert? Geen enkel probleem, dan zet je de lampen in de showroom gewoon op dimmen of helemaal uit.

Of toch benieuwd hoe het eruit zou zien wanneer je vanuit de keukentafel naar buiten kijkt? Neem plaats midden in de Luxaflex Gallery showroom. Wanneer je om je heen kijkt zie je ramen die voorzien zijn van foto’s van de buitenwereld. Zo krijg je toch een idee hoe jouw raamdecoratie er van binnenuit zou uitzien.

Wij zouden zeggen: neem plaats, geniet van een kopje koffie en kijk eens op je gemak rond.

Zelf even rondneuzen
Vind je het prettig om eerst zelf rond te kijken? In de Luxaflex Gallery showroom is het mogelijk om verschillende producten te testen. En het werkt heel simpel! Je pakt jouw favoriete product bijvoorbeeld een Duette en je klikt deze als het ware in het fictieve raam. Het raam waar het gekozen product in wordt geklikt, is tevens voorzien van verstelbare lampen met verschillende sterktes. Zo kan je meteen zien hoe het eruit ziet bij dag, schemer of nachtlicht. Wil je graag nog meer informatie over het gekozen product? Het display in het midden vertoont informatie over bijvoorbeeld de Duette. Zo heb je meteen een compleet beeld.

De nieuwste gadgets
Luxaflex maakt gebruik van een nieuwe gadget, namelijk de PowerViewTM Motorisation. Een afstandsbediening, wandbediening en applicatie waarmee je al jouw raamdecoratie kan bedienen. Daarnaast is het mogelijk om gepersonaliseerde scenes te creëren, waardoor de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities. Sta je graag om 8:00u op, dan kan je aangeven dat vanaf dat tijdstip ook de jaloezie omhoog gaat. Ook het bedienen van de jaloezieën tijdens jouw vakantie is mogelijk. Via de applicatie kan je precies aangeven wanneer en hoe laat de jaloezieën omhoog of omlaag moeten. Heb je kleine kinderen of huisdieren rondlopen thuis? Geen probleem de PowerViewTM Motorisation maakt namelijk geen gebruik van kabels. Tot slot kan je zelf je PowerViewTM Motorisation personaliseren. Ze zijn namelijk in verschillende stijlen en kleuren beschikbaar, zodat ze precies aansluiten op jouw smaak en inrichting.

Wil je graag weten hoe deze nieuwe gadget werkt? Kom eens een kijkje nemen in onze Luxaflex Gallery showroom waar de PowerViewTM Motorisation gedemonstreerd wordt.