U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

GORDIJNEN

Gordijnen worden vaak gekozen om hun decoratieve functie, maar er is nog een groot aantal eigenschappen die bij de keuze van belang zijn. De isolerende werking van gordijnen moet, afhankelijk van het materiaal, niet onderschat worden. Verder hebben gordijnen de functie van lichtfilter of lichtblokkade en ook de akoestiek van een vertrek kan positief beïnvloed worden door gordijnen. Maar vaak is de reden om gordijnen te hangen om inkijk te voorkomen en privacy te creëren en dat op een zo decoratief mogelijke wijze.

Naast de keuze van het materiaal zijn er nog enkele aspecten om gordijnen te verfraaien, bijvoorbeeld de plooi, de hangwijze of draperieën.

Tjeu Linssen biedt een rijke keus aan klassieke en eigentijdse kleurstellingen en dessins. Voor elk interieur heeft Tjeu Linssen een passende stof. Van stemmige pastel- en natuurtinten tot meer uitgesproken, kleurrijke patronen.

Kendix flos

Kendix Flos

EIGEN NAAIATELIER

Alle gordijnen worden in ons eigen naaiatelier, dat in de winkel ligt, geconfectioneerd. Na de confectie worden de gordijnen in het atelier aan rails gehangen en in de plooi ingebonden.

Ze blijven minimaal en week hangen zodat de plooien goed in de gordijnen blijven.

Roswitha confectioneert de gordijnen.

Bekijk een filmpje van een tijdje terug
hoe de gordijnen in ons atelier gemaakt worden:

CONFECTIE

Er zijn verschillende vormen in confectie mogelijk onze interieur specialisten adviseren u hierin graag.

WAVEPLOOI

 

Door de vaste afstand tussen de runners en de vaste afstand tussen de haken in het gordijn ontstaat een golfbeweging die zich bijna exact herhaalt.

RINGEN

Ringen, verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, worden aan de bovenkant ingeslagen zodat het gordijn over een roede kan glijden.

ENKELE PLOOI

De enkele plooi kan gebruikt worden bij elk type stof. Het gordijn hangt vóór de rail.

DUBBELE PLOOI

Het gordijn hangt vóór de rail. Deze plooi hangt voller dan de enkele plooi.

ENKELE PLOOI MET RETOURPLOOI

Tussen de plooien aan de voorkant wordt een plooi aan de achterkant gestikt zodat de plooien mooier in model blijven hangen. Het gordijn hangt onder de rail.

DUBBELE PLOOI MET RETOURPLOOI

Deze plooi hangt voller dan de enkele plooi. Tussen de dubbele plooien aan de voorkant wordt een plooi aan de achterkant gestikt zodat de plooien mooi in model blijven hangen. Het gordijn hang onder de rail.

AFWERKING

Volgens afspraak komen onze buitendienst specialisten uw gordijnen thuis monteren. Ze bevestigen het ophangsysteem en de gordijnen worden aan rails of roedes gehangen.

Tip van onze specialisten: zorg altijd dat u uw gordijnen opent en sluit met de trekstang, zo blijven de gordijnen mooi in vorm en rekt u de stof niet per ongeluk uit.

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden in gordijnen van Tjeu Linssen:

IN BETWEEN GORDIJNEN
VITRAGES
OVERGORDIJNEN
VOUWGORDIJNEN
PANEELGORDIJNEN
KOORDGORDIJNEN
BEVESTIGING

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen