U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

GORDIJNEN

Gordijnen van Tjeu Linssen

Gordijnen worden vaak gekozen om hun decoratieve functie, maar er is nog een groot aantal eigenschappen die bij de keuze van belang zijn. De isolerende werking van gordijnen moet, afhankelijk van het materiaal, niet onderschat worden. Verder hebben gordijnen de functie van lichtfilter of lichtblokkade en ook de akoestiek van een vertrek kan positief beïnvloed worden door gordijnen. Maar vaak is de reden om gordijnen te hangen om inkijk te voorkomen en privacy te creëren en dat op een zo decoratief mogelijke wijze.

Naast de keuze van het materiaal zijn er nog enkele aspecten om gordijnen te verfraaien, bijvoorbeeld de plooi, de hangwijze of draperieën.

Tjeu Linssen biedt een rijke keus aan klassieke en eigentijdse kleurstellingen en dessins. Voor elk interieur heeft Tjeu Linssen een passende stof. Van stemmige pastel- en natuurtinten tot meer uitgesproken, kleurrijke patronen.

Kendix Fortune

Roswitha confectioneert de gordijnen

Eigen naaiatelier

Alle gordijnen worden in ons eigen naaiatelier, dat in de winkel ligt, geconfectioneerd. Na de confectie worden de gordijnen in het atelier aan rails gehangen en in de plooi ingebonden.

Ze blijven minimaal en week hangen zodat de plooien goed in de gordijnen blijven, zie ook dit filmpje op YouTube.

VIDEO

Bekijk onze YouTube video:

AFWERKING

Vervolgens worden de gordijnen thuis aan rails of roedes gehangen.

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden in gordijnen van Tjeu Linssen:

IN BETWEEN GORDIJNEN
VITRAGES
OVERGORDIJNEN
VOUWGORDIJNEN
PANEELGORDIJNEN
KOORDGORDIJNEN
BEVESTIGING

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen