U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

BEVESTIGING

Bevestiging gordijnen

Gordijnen kunnen gehangen worden aan bijvoorbeeld rechte gordijnrails, Round rails, Saperé rails, Wave-rails of roedes. Bij Tjeu Linssen vindt u een uitgebreide collectie rails en roedes van Decoline en Interstil. Wave-rails zijn een stijlvol alternatief voor de bestaande gangbare traditionele gordijnvormen. Het Wave gordijn verleent hangende stoffen volume, met een zacht, eigentijds en elegant ‘wave-effect’.

Gordijnen met ringen

Aan ringen schuiven de gordijnen gemakkelijk opzij. Het gordijn ophangen met behulp van ringen is een populair alternatief voor de traditionele ophangmethoden. Ringen zijn er in diverse maten en uitvoeringen. De kleuruitvoering van de ring kan worden aangepast aan de stof van het gordijn of de kleur van de roede.  In ons eigen naaiatelier worden de ringen in de gordijnstof ingeslagen.

De met ringen gestanste gordijnen worden aan roedes gehangen. Het gordijn kan verplaatst worden met de hand of door middel van een koord. Het is mogelijk om eindstukken te combineren die gemaakt zijn van andere materialen dan messing, zoals keramiek, porselein, aardewerk en leer.

Mogelijkheden

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen