U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

IN BETWEEN GORDIJNEN

In Between gordijnen zorgen voor een   bepaalde sfeer in het interieur: er ontstaat prachtig diffuus licht en de contouren worden verzacht. Tjeu Linssen heeft een ruime keuze van zowel klassieke als moderne stoffen van de eigen huiscollectie en tevens de collecties van onder andere ArteluxJAB, Kendix, de Ploeg.

Sommige In Between gordijnen zijn op milieuvriendelijke wijze geverfd en blinken uit in hoge kleurechtheid. Dit is ondermeer te danken aan het feit dat de stof door middel van transferdruk wordt gekleurd. Dit is een modern en milieuvriendelijk procédé waarbij de verf in het garen wordt gedrukt in plaats van erop.
Hierdoor blijft de stof soepel hangen en blijven de kleuren langer goed dan bij de gewoonlijk toegepaste direct-druk techniek. Tevens voldoen de meeste vitrages en de nieuwe In Between stoffen aan de strenge Duitse milieunorm Öko-tex standaard 100.

Kendix Nori

Kobe

Ook zijn er In Between stoffen waarbij het polyester garen met een katoenen look ontwikkeld is. Het resultaat hiervan is een stof die oogt als katoen, maar tevens 100% krimpvrij is waardoor deze uitstekend gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld vouwgordijnen.

Nieuw in de collectie zijn de In Between gordijnen, gemaakt van linnen. Linnen gordijnen hebben een hele stoere uitstraling en vallen lekker grof in de plooi. Uitermate geschikt om ze gevoerd met 10 cm hoofdje, stevige zijzomen en grote onderzoom te laten maken.

Linnen verkleurt immers door zonlicht en kan krimpen of uitzakken onder invloed van het vochtgehalte in de lucht.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen