U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

OVERGORDIJNEN

De collectie overgordijnen van Tjeu Linssen is opgebouwd uit hoogwaardige gordijnstoffen zowel in dichte als ook in transparante uitvoering.
Tjeu Linssen heeft een ruime keuze van zowel klassieke als moderne stoffen van de eigen huiscollectie en tevens de collecties van onder andere
Artelux, JAB, Kendix, Kobe, de Ploeg en Zimmer & Rohde.

Alle stoffen zijn krimpvrij en kreukherstellend (internationale krimptolerantie ± 2-3%) met uitzondering van wollen en linnen stoffen.

Stoffen, samengesteld uit natuurlijke garens (zoals katoen, linnen, wol) kunnen reageren op de wisselende vochtigheids-omstandigheden van de ruimte waarin zij zijn toegepast; hierdoor kunnen tijdelijke variaties in lengte ontstaan.

De kleuren van de stoffen hebben de hoogst bereikbare lichtechtheid. Stoffen, geweven van ruwe of ongeverfde garens kunnen na verloop van tijd enigszins verbleken.

Binnen de klassieke collectie ontstaan, door het gebruik van innovatieve technieken en verrassende texturen, mat- en glanseffecten; u vindt dan ook ruisende taft, moderne reliëf dessins en gemêleerde uni’s gecombineerd met ton-sur-ton damast dessins.

Een gedeelte van de collectie grijpt op geheel eigen wijze terug op de tradities van het klassieke Engelse landleven en voegt verfrissende en eigentijdse elegantie toe. U vindt bij Tjeu Linssen verrassende combinaties van matte en glanzende gordijnstoffen van diep klassieke tot verfijnde lichte kleuren.

Stoer en mannelijk met ruige tweeds, strepen en ruiten.
Vrouwelijk en romantisch met paisleys en zijdezachte chenille jacquardstoffen.

De moderne collectie valt op door de bijzondere materialen, vlakverdelingen en grootschalige dessins.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen