U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

VOUWGORDIJNEN

Sfeervol spel van licht en kleur. Vouwgordijnen temperen het daglicht en geven een uniek accent aan uw interieur. Verrassend in combinatie met gordijnen en vitrages. Of in plaats van, want onze stijlvolle vouwgordijnen mogen gezien worden! Ze zijn een tijdloze raamdecoratie en passen uitstekend in zowel moderne als klassieke interieurs. De stof plooit soepel en het gordijn schuift geraffineerd per segment omhoog.

U kunt kiezen uit talrijke dessins en prachtige stoffen in onze uitgebreide collectie.
Vouwgordijnen zijn in verschillende modellen en afwerkingen te verkrijgen. Met of zonder baleinen. Ze zijn eenvoudig te bedienen door middel van een kettingremsysteem.

Kendix Spectra

Luxaflex-vouwgordijn

Luxaflex vouwgordijnen

Vouwgordijnen worden met zorg speciaal op maat gemaakt binnen ons eigen naaiatelier door onze naaister Roswitha. Door de ingenieuze bevestiging kunt u de gordijnen makkelijk verwijderen voor een wasbeurt. Stoffen uit de In Between collectie kunnen veilig met de hand of in de machine gewassen worden. Wij hebben ook een eigen wasservice; we halen het vouwgordijn bij u thuis op, demonteren het, wassen de stof en monteren deze weer in het systeem. Indien nodig worden kapotte ringetjes en besmeurde touwtjes vervangen. Vervolgens worden de vouwgordijnen weer bij u thuis opgehangen.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen