U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

HORREN

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt. Horren zijn hiervoor de ideale oplossing en bieden volop mogelijkheden voor vrijwel ieder raam of deur. De horren worden op maat gemaakt van alleen de beste materialen. U heeft de keuze uit rolhorren, inzethorren en vaste horren. Tjeu Linssen heeft horren van Luxaflex en Interhor.

Een Luxaflex rolhor is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening.

De inzethor kan door zijn geringe inbouwdiepte zowel binnen als buiten zonder te boren of schroeven op draai- en kiepramen gemonteerd worden. De inzet rolhor heeft alle gemakken van zowel een inzethor als een rolhor. Is te monteren zonder te boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

De vaste hor  is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte; deze wordt vlak tegen het kozijn gemonteerd. De vaste hor is zowel binnen als buiten te plaatsen.

Voor iedere situatie kan een speciale hor gemaakt worden; vraag naar onze mogelijkheden.

Ronde hor

Driehoek hor

Kortom: vrijwel alle modellen zijn mogelijk

Brochure horren
Bekijk de folder

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen