U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

HORREN

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt.
Horren zijn hiervoor de ideale oplossing en bieden volop mogelijkheden voor vrijwel ieder raam of deur.
De horren worden op maat gemaakt van alleen de beste materialen, zelfs speciaal pollen werend gaas.
Tjeu Linssen heeft horren van Luxaflex en Interhor.

Raamhorren

Voor raamhorren heeft de keuze uit rolhorren, inzethorren en vaste horren.

De
inzethor kan door zijn geringe inbouwdiepte zowel binnen als buiten zonder te boren of schroeven op draai- en kiepramen gemonteerd worden. De inzet rolhor heeft alle gemakken van zowel een inzethor als een rolhor. Is te monteren zonder te boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

De vaste hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte; deze wordt vlak tegen het kozijn gemonteerd. De vaste hor is zowel binnen als buiten te plaatsen.

Een Luxaflex rolhor is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen.
Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening.

Voor iedere situatie kan een speciale hor gemaakt worden; vraag naar onze mogelijkheden.

Ronde hor

Driehoek hor

Kortom: vrijwel alle modellen zijn mogelijk

Deurhorren

Tijdens de warme zomerdagen brengen we graag veel tijd in de tuin door, waarbij we ’s avonds alle ramen en deuren openzetten om frisse lucht binnen te laten. Natuurlijk wil je dan geen ongewenste insecten binnenkrijgen.
Wij maken elke hordeur op maat, zodat deze perfect past bij jouw openslaande deuren naar de tuin of balkon. Een schuifhordeur, een rolhordeur of een hor voor openslaande deuren? Ontdek welke hor bij jouw wensen past!

Plissé-hordeur

Bij plissé-hordeuren is het gaas duidelijk zichtbaar en gevouwen. De hordeur kan op elke gewenste stand blijven staan, is zeer kind- en rolstoelvriendelijk en eenvoudig te (de)monteren. Het is mogelijk om twee deuren tegen elkaar te plaatsen; de ideale oplossing voor schuifpuien.

Schuivende hordeur

De schuivende hordeur loopt letterlijk en figuurlijk op rolletjes. Een speciale constructie zorgt voor een hermetische afsluiting. De deur is makkelijk uitneembaar door de toepassing van magneten in het ophangsysteem. De robuuste, maar uiterst stijlvolle deur vraagt slecht weinig ruimte. De ideale oplossing voor bijvoorbeeld op een balkon.

Scharnierende hordeur

De scharnierende hordeur heeft een elegant, afgerond profiel. Naast de standaard uitvoering is ook een zelf-sluitende deur mogelijk of een deur die u middels een uniek scharnier zowel van binnen als van buiten kunt openduwen.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen