U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

HORDEUREN

Er zijn verschillende soorten hordeuren: plissé, schuivend, scharnierend en oprolbaar.

Plissé-hordeur
Bij plissé-hordeuren is het gaas duidelijk zichtbaar en gevouwen. De hordeur kan op elke gewenste stand blijven staan, is zeer kind- en rolstoelvriendelijk en eenvoudig te (de)monteren. Het is mogelijk om twee deuren tegen elkaar te plaatsen; de ideale oplossing voor schuifpuien.

Schuivende hordeur
De schuivende hordeur loopt letterlijk en figuurlijk op rolletjes. Een speciale constructie zorgt voor een hermetische afsluiting. De deur is makkelijk uitneembaar door de toepassing van magneten in het ophangsysteem. De robuuste, maar uiterst stijlvolle deur vraagt slecht weinig ruimte. De ideale oplossing voor bijvoorbeeld op een balkon.

Scharnierende hordeur
De scharnierende hordeur heeft een elegant, afgerond profiel. Naast de standaard uitvoering is ook een zelf-sluitende deur mogelijk of een deur die u middels een uniek scharnier zowel van binnen als van buiten kunt openduwen.

Oprolbare hordeur
Deze hordeur kan zowel enkel als dubbel uitgevoerd worden. Het dubbele systeem voorkomt een te brede overspanning, het gaas blijft altijd strak. De hordeur rolt automatisch achter u dicht.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen