U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

ZONWERING BINNEN

Tjeu Linssen mode in wonen en slapen is de enige Luxaflex® Gallery Dealer in Limburg.
Met behulp van verlichting en realistische visuals ervaart u de laatste trends op het gebied van stijlvolle raambekleding. Jan, Vera en Siem staan klaar voor een vrijblijvend persoonlijk en vakkundig advies, maar u bent uiteraard ook welkom om zelf rond te snuffelen en inspiratie op te doen over de laatste trends. Bovendien biedt de Gallery shop de mogelijkheid om de nieuwste smarthome-toepassingen zelf uit te testen.

Inspiratie opdoen voor thuis
In de Luxaflex® Gallery shop staat “licht” centraal, zodat de producten worden ervaren zoals thuis om tot de beste keuze in raambekleding te komen. Er zijn immers oneindig veel mogelijkheden qua stoffen of type raambekleding. Op een oppervlakte van meer dan 50 vierkante meter kunt u de nieuwste stoffen, aantrekkelijke dessins en innovatieve snufjes zien. Daarnaast biedt de Gallery shop ook de mogelijkheid om de nieuwste smarthome-toepassing PowerView® Motorisation te testen.

Smarthome-toepassing
PowerView® Motorisation is een nieuw bedieningssysteem, waarmee Luxaflex® raambekleding elektrisch kan worden bediend met de smartphone of tablet, of met de Pebble® afstandsbediening. Er kunnen settings worden ingesteld, waardoor raambekleding zich bijvoorbeeld automatisch aanpast aan zonsopgang en -ondergang. Deze unieke toepassing past in het toekomstbeeld van een smart home: zodra de zon ondergaat gaat de raambekleding automatisch dicht en springen de lichten aan. Duurzaam, comfortabel en nuttig tegen inbraak.

Kindveiligheid

Luxaflex® levert bij alle Plissé en Duette Shades standaard een veiligheidsonderbreker. Dit element, verder uitgelegd in deze video, zorgt ervoor dat de ketting automatisch loslaat indien er een grote kracht op uitgeoefend wordt.

Nooit meer het gevaar dat een rond rennend kind blijft haken in de touwen!

Video

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen