U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

ZONWERING BINNEN

Tjeu Linssen mode in wonen en slapen is een Luxaflex® Gallery Dealer in Limburg.

Met behulp van verlichting en realistische visuals ervaart u de laatste trends op het gebied van stijlvolle raambekleding. Onze interieurspecialisten staan klaar voor een vrijblijvend persoonlijk en vakkundig advies, maar u bent uiteraard ook welkom om zelf rond te snuffelen en inspiratie op te doen over de laatste trends. Bovendien biedt de Gallery shop de mogelijkheid om de nieuwste smarthome-toepassingen zelf uit te testen.

Inspiratie opdoen voor thuis

In de Luxaflex® Gallery shop staat “licht” centraal, zodat de producten worden ervaren zoals thuis om tot de beste keuze in raambekleding te komen. Er zijn immers oneindig veel mogelijkheden qua stoffen of type raambekleding. Op een oppervlakte van meer dan 50 vierkante meter kunt u de nieuwste stoffen, aantrekkelijke dessins en innovatieve snufjes zien. Daarnaast biedt de Gallery shop ook de mogelijkheid om de nieuwste smarthome-toepassing PowerView® Motorisation te testen.

Smarthome-toepassing

PowerView® Motorisation is een nieuw bedieningssysteem, waarmee Luxaflex® raambekleding elektrisch kan worden bediend met de smartphone of tablet, of met de Pebble® afstandsbediening. Er kunnen settings worden ingesteld, waardoor raambekleding zich bijvoorbeeld automatisch aanpast aan zonsopgang en -ondergang. Deze unieke toepassing past in het toekomstbeeld van een smart home: zodra de zon ondergaat gaat de raambekleding automatisch dicht en springen de lichten aan. Duurzaam, comfortabel en nuttig tegen inbraak.

Lees meer over draadloze bediening

Bekijk hier de verschillende zonwering binnen van Tjeu Linssen:

JALOEZIEëN
ROLGORDIJNEN
SHADES
SCHUTTERS

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen