U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

JALOEZIEËN

Met jaloezieën kunt u spelen met licht en schaduw. Of je nu landelijk, modern en een klassieke interieur hebt jaloezieën maken ieder huis af.

U vindt in onze winkel horizontale jaloezieën, houten jaloezieën en verticale jaloezieën van de merken Luxaflex en Jasno.

Horizontale jaloezieën.

Horizontale jaloezieën zijn van alle tijden. Tjeu Linssen voert verschillende merken waaronder Luxaflex.
Sinds de introductie van de horizontale jaloezieën in de jaren 50 spelen ze een centrale plek in de woontrends. En niet voor niets: ze zijn een prachtige aanwinst voor ieder interieur. Deze vorm van raambekleding bestaat uit horizontale lamellen, waarmee je zelf de inkijk en lichtinval perfect kunt regelen. Deze prachtige horizontale jaloezieën kunnen op maat gemaakt worden in verschillende breedtes, kleuren en patronen. Zelf top down – bottom up is nu beschikbaar voor horizontale jaloezieën.

Er zijn verschillende bedieningsopties waaronder ook elektrisch waarmee je jouw raambekleding met de powerview kunt bedienen.

Met de MegaView® optie, verkrijgbaar bij 25 en 50 mm lamellen biedt twee keer zoveel zicht als onze gewone horizontale jaloezieën, omdat de lamellen in open toestand stapelen. Gesloten heb je natuurlijk nog steeds optimale privacy.

Bekijk de luxaflex horizontale jaloezieën website

Luxaflex Horizontale Jaloezieën op de badkamer

Luxaflex Horizontale Jaloezieën in de keuken

Luxaflex Horizontale Jaloezieën
in de woonkamer

Luxaflex Horizontale Jaloezieën

top down – bottom up

Luxaflex Horizontale Jaloezieën

Megaview

Houten jaloezieën.

Bij Tjeu Linssen vindt u houten jaloezieën van Luxaflex® en JASNO. De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar met lamelbreedtes van 50, 68 of 70 mm. De collectie bestaat voor het merendeel uit hout met het FSC®-keurmerk. Ook zijn er houten jaloezieën van bamboe. Bamboe is een ecologisch materiaal; het groeit snel en kan telkens opnieuw worden geplant. Het is een sterk en tegelijkertijd bijzonder licht materiaal; dit zorgt ervoor dat u de jaloezieën zeer eenvoudig kunt optrekken.

Houten jaloezieën kunnen in elke RAL-kleur geleverd worden en naar wens met pianolak afgelakt worden.
Jaloezieën kunnen geplaatst worden in een decoratieve bovenbak. Door het gebruik van een uni of decoratieve ladderband kunt u de jaloezie geheel aan uw eigen stijl aanpassen.

Bekijk de jasno houten jaloezieën website
Bekijk de luxaflex houten jaloezieën website

Verticale jaloezieën.

Luxaflex verticale jaloezieën hebben lamellen van aluminium, textiel of kunststof in talloze kleuren, structuren, dessins en afwerkingen.

De collectie omvat mooie transparante, semitransparante en semiverduisterende lamellen. Bij de transparante en semitransparante stoffen zijn verschillende stoftechnieken toegepast. Zo is er een moderne, trendy lamel leverbaar met kleine uitgestanste vierkantjes of rechthoekjes, waardoor een speels lichteffect ontstaat.

In de stoffencollectie zijn ook stoffen behandeld met Topar®, een kleurloze zon- en warmtewerende coating die tot 68% van het zonlicht kan reflecteren en DustBlock®, een eenvoudig te reinigen vocht- en vuilwerende stofbehandeling.

Bekijk de luxaflex verticale jaloezieën website

Luxaflex Verticale Jaloezieën

Luxaflex Verticale Jaloezieën

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen