U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

HORIZONTALE JALOEZIEËN

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn van alle tijden. Tjeu Linssen voert verschillende merken waaronder Luxaflex. Horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse maten: 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Nieuwe ontwikkelingen zijn de MegaView en de Variozone.

MegaViewTM, voor dubbel uitzicht

Ronduit vernieuwend binnen de collectie horizontale jaloezieën is de gepatenteerde MegaViewTM die door de revolutionaire techniek extra uitzicht creëert. De jaloezieën zijn er in vele kleuren en sluiten op dezelfde manier als de normale 25 mm brede jaloezieën. Als je ze echter opent, verdubbelt je zicht naar buiten doordat twee lamellen ‘clusteren’ en zo een bredere opening creëren. Praktisch dubbel zoveel uitzicht dus, terwijl tegelijk de lichtinval en inkijk gewoon geregeld kan worden.

Varioflex, in delen open

Deze revolutionaire raambekleding op naam van Luxaflex heet Varioflex. De innovatie zit hem in het feit dat je de lamellen bij deze jaloezie zo kan bedienen dat het bovenste deel open is, het onderste deel gesloten, het bovenste deel gesloten, het onderste deel open, of open in het midden, wat je wil! Door één beweging van de bedieningsketting kunnen de lamellen in secties open gezet worden of juist helemaal gesloten.

Ideaal om inkijk van buitenaf te vermijden en tegelijk voldoende licht door te laten. Ook perfect geschikt om verblindend zonlicht gericht te weren, zonder te verduisteren, in ruimtes waar bijvoorbeeld veel met beeldschermen wordt gewerkt.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen