U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

VERTICALE JALOEZIEËN

Luxaflex verticale jaloezieën hebben lamellen van aluminium, textiel of kunststof in talloze kleuren, structuren, dessins en afwerkingen.

De collectie omvat mooie transparante, semitransparante en semiverduisterende lamellen. Bij de transparante en semitransparante stoffen zijn verschillende stoftechnieken toegepast. Zo is er een moderne, trendy lamel leverbaar met kleine uitgestanste vierkantjes of rechthoekjes, waardoor een speels lichteffect ontstaat.
In de stoffencollectie zijn ook stoffen behandeld met Topar®, een kleurloze zon- en warmtewerende coating die tot 68% van het zonlicht kan reflecteren en DustBlock®, een eenvoudig te reinigen vocht- en vuilwerende stofbehandeling.

Duurzaam:

Bijna alle stoffen lamellen zijn gecertificeerd door OEKO-TEX® 100 en/of GREENGUARD, wat wil zeggen dat er tijdens het productieproces geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt. Zo bent u ervan verzekerd dat deze producten op een verantwoorde wijze worden gemaakt en bijdragen aan een gezond binnenklimaat.

Decoratieve baleinen:

De lamellen krijgen extra karakter met houten of aluminium baleinen. U heeft de keuze uit verschillende exclusieve baleinen voor eigentijdse uitstraling.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen