U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

ROLGORDIJNEN

Rolgordijnen

Met rolgordijnen kunt u uw eigen sfeer neer zetten.

Door de ruim 300 verschillende stoffen en de 4 verschillende soorten transparantie kunt u uw eigen lichtinval en privacy helemaal zelf bepalen.

In de kern zijn rolgordijnen eenvoudig van structuur, waardoor ze perfect zijn om je woning een prachtig accent te geven. Of u nu kiest voor een opvallende print of een glanzende transparante stof, met onze collectie rolgordijnen kunt u op leuke, nieuwe manieren de lichtinval en de mate van privacy regelen.

Ook in de afwerking zijn verschillende keuzes mogelijk zoals bijvoorbeeld een decoratieve onderlat in metaal of hout. Ook kunt u in plaats van een rolkoord ervoor kiezen om alles te automatiseren via het Powerview ® Motorisation systeem aan te sluiten waardoor u de rolgordijnen kan bedienen met uw smartphone of ander smarthomesysteem.

Twist rolgordijnen

De opvallende stijl van de Luxaflex Twist® Rolgordijnen kenmerkt zich door luxueuze, glanzende en bijzondere getextureerde stoffen. Deze rolgordijn bestaat uit doorschijnende en ondoorschijnende delen die langs elkaar heen schuiven en de shade zo gedeeltelijk of volledig sluiten.

U kunt kiezen uit smalle of brede panelen. Er zijn verschillende kleurstellingen mogelijk om uw woonruimte mooier te maken en in te spelen op hedendaagse trends. Facette shades zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen