U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

DUETTE SHADES

De Duette Shades collectie van Luxaflex® heeft diverse stofkwaliteiten, waaronder gemetalliseerd en verduisterend. De gesloten honingraatstructuur werkt energiebesparend en heeft geen zichtbare koorden. Uitermate geschikt voor serres, plafondsituaties en vochtige ruimten zoals badkamers en keukens.

De Duette shades zijn verkrijgbaar in diverse stoffen. Duette classic stoffen hebben een plooibreedte van 25mm, Duette Fixé stoffen een plooibreedte van 32mm. Beide uitvoeringen zijn zowel in duotone (witte achterkant voor extra licht- en warmtereflectie), fulltone en black-out verkrijgbaar. Daarnaast is er een aantal mooie dessins zoals linnenprint en flow.

Nieuw en exclusief in deze Luxaflex® collectie is de Duette Fixé Batiste, een stof met een mooie, zachte textiele uitstraling. Wanneer u deze stof tegen het licht houdt valt de structuur in de stof gelijk op. Door deze structuur wordt het licht zacht gefilterd, wat een aangename effect aan uw interieur geeft.

Duette Shades zijn zeer geschikt voor standaard ramen, maar deze vorm van raambekleding kent ook vele oplossingen voor speciale raamvormen zoals schuine en ronde ramen. Ook voor ramen in de vorm van een driehoek of trapezium bieden Duette Shades een uitkomst.

TIPS VOOR HET SCHOONMAKEN VAN UW RAAMBEKLEDING

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen