U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

SHUTTERS

Bij Tjeu Linssen vindt u een uitgebreide collectie shutters van JASNO en Luxaflex.

Shutters lijken een beetje op louvredeuren. Het zijn houten luiken met verstelbare lamellen voor aan de binnenkant van uw woning. U regelt zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy. Klassiek, barok, modern, landelijk… shutters passen in elk interieur. Met de keuze uit verschillende kleuren, lamelbreedtes en bedieningsvormen bepaalt u zelf de uitstraling. Shutters zijn sfeervol, functioneel en gemakkelijk in onderhoud. Bovendien worden ze helemaal op maat voor u gemaakt en zijn ze verkrijgbaar in vier verschillende types met elk andere eigenschappen en toepassingen.

Primewood Shutters

Voor een exclusieve uitstraling van uw shutters kiest u voor de FSC-gecertificeerde Primewood shutters. Primewood shutters zijn vervaardigd uit het exotische en duurzame white teak. Dit is een exotische houtsoort, familie van de teak. De stevige, maar lichte houtsoort heeft een subtiele nerfstructuur. Het hout heeft een mat-zilveren kleur wat een zijdeachtige uitstraling geeft. De shutters zijn naar wens in RAL- en NCS-kleuren leverbaar. Primewood shutters zijn voor elke raamvorm geschikt, dus ook bij ronde, schuine of driehoekige ramen èn bij dakramen.

Aqualine Shutters

Aqualine shutters zijn gemaakt van ABS, een kwalitatief hoogwaardig kunststof.
De Aqualine shutters zijn waterproof en daardoor bij uitstek geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer, de keuken en de wellnessruimte. Ze zijn in zes wit- en crème kleuren leverbaar. De lamellen zijn behalve in 47, 63 en 89 mm breed ook leverbaar als stoere XXL 114 mm brede lamel.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen