Vandaag zal ik iets meer over mijzelf vertellen. Mijn naam is Siem Mestrom en ben inmiddels 33 lentes jong. Zeven jaar geleden ben ik begonnen bij Tjeu Linssen – Mode in Wonen en Slapen. Gelukkig zie ik mijn werk niet alleen als werk, maar ook als een van mijn hobby’s. Naast mijn werk bij Tjeu Linssen – Mode in Wonen en Slapen houd ik ervan om een ritje te maken op de motor. Hier moet ik helaas nog even mee wachten gezien de kou op dit moment. Van mij mag de lente snel komen want ik kan niet wachten totdat ik mijn motorpak weer mag aantrekken! Daarnaast vind ik het heerlijk om na een goede dag klussen of een dagje motor te hebben gereden, af te sluiten met een hapje en een drankje.

Graag vertel ik jullie ook iets meer over mijn werkzaamheden bij Tjeu Linssen – Mode in Wonen en Slapen. Mijn werkzaamheden zijn kort gezegd; erg divers. Van adviseren tot en met het opmeten, bestellen en plaatsen van producten. Het gehele proces doorlopen met de klant zorgt elke dag weer voor een nieuwe uitdaging. De perfecte afsluiter van zo’n dag is een tevreden klant. Naar huis gaan, gebeurt dus pas wanneer de klant tevreden is. Door de diversiteit aan werkzaamheden word ik gezien als de spin in het web. Het hebben van kennis op meerdere vakgebieden maakt elke dag weer anders en verrassend. Daarbij draagt dit ook bij aan de service en kwaliteit die hoog in het vaandel van Tjeu Linssen – Mode in Wonen en Slapen staan.

Als ik terugblik op een van mijn meest memorabele momenten bij Tjeu Linssen – Mode in Wonen en Slapen denk ik meteen aan verhuisdozen en een kast. Eenmaal op de stoep om bij een klant een kast te plaatsen, was het voorwerk al voor ons gedaan. Of misschien beter gezegd het nawerk. De verhuisdozen stonden namelijk al klaar, zodat de kast ook gelijk ingeruimd kon worden, nadat deze geplaatst was. Zo gezegd, zo gedaan!

Tjeu Linssen – Mode in Wonen en Slapen heeft in de afgelopen jaren aardig wat groei doorgemaakt. Het is leuk om te zien hoe het bedrijf groeit en te merken hoe de klantenkring alleen maar groter en groter aan het worden is. Als je het mij vraagt zijn er natuurlijk altijd kansen voor een bedrijf. Deze liggen voor Tjeu Linssen – Mode in Wonen en Slapen op het gebied van internet en multimedia. Daarbij zijn er vandaag de dag tal aan nieuwe technologische ontwikkelingen, waar Tjeu Linssen – Mode in Wonen en Slapen zeker rekening mee hoort te houden. Wie weet hoe we over 20 jaar onze werkzaamheden uitvoeren?! En over internet en digitalisering gesproken, ga er maar vanuit dat over een aantal jaar wij alles in huis aansturen vanuit onze smartphone of tablet. Wat gaat de tijd en technologie toch snel!

Buiten het feit dat jullie nu wat meer over mij en Tjeu Linssen – Mode in Wonen en slapen weten, wil ik jullie graag nog enkele tips geven:

  • Op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Houdt er rekening mee of jouw favoriete raamdecoratie wel of niet geschikt is tegen de zon. Of is het meer ter aankleding van het huis?
  • Toch eerder op zoek naar een nieuw tapijt voor in de woonkamer? Gelukkig, want tapijt voor een badkamer of garage is niet helemaal geschikt. Kies dan bijvoorbeeld voor een mooie vloer van PVC-stroken of PVC-tegels. Wij adviseren jullie graag in de mogelijkheden.

Bij Tjeu Linssen – Mode in Wonen en Slapen staat service en kwaliteit hoog in het vaandel, maar dit geldt ook zeker voor mij en mijn andere collega’s. Nogmaals, een tevreden klant zorgt voor een glimlach op mijn gezicht. Een kleine laatste tip van mij aan jullie is: kies voor service en kwaliteit in plaats van de grote bouwmarkten en het internet. Op lange termijn kan dit namelijk altijd van pas komen, want ook na een aantal jaar kunnen jullie bij ons terecht. En dan staan wij voor jou klaar, ook om uw nieuwe kast weer in te ruimen!