U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

BODEMS

Slaapcomfort wordt bepaald door de matras en door de bedbodem.
Een bedbodem biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat de eigenschappen van het matras volledig
tot zijn recht komen.
Deze twee moeten dan ook goed op elkaar afgestemd zijn om de juiste ondersteuning te bieden voor uw lichaam.
Bij Tjeu Linssen kunt u kiezen uit een boxspringbodem, een lattenbodem of een spiraalbodem.

BOXSPRINGS

Bij Tjeu Linssen kunt u uw eigen boxspring samenstellen!
Kies uit een vaste of verstelbare bodem, alleen matrassen of gestoffeerde matrassen met een topdekmatras, een breed assortiment hoofd- en voetborden en voor de stoffering uit vele stofsoorten, in diverse kleurstellingen.

Ook hebben we een groot aantal samengestelde boxsprings, zoals
Eastborn Ruby (vanaf € 1.995,00)
Pullman Express (vanaf € 2.599,00)
Jensen Diplomat Continental (vanaf € 4.190)
Jensen Ambassador Continental (vanaf € 6.190,00)

Kom naar de winkel en ervaar zelf het ultieme slaapgenot van Jensen en Pullman.

Jensen Prestige Continental

Pullman Express

Hoog-Laag slaapsysteem

Heeft u of uw partner zorg nodig aan bed? Dan maakt een aangepast slaapsysteem dat een stuk makkelijker. Het hoog laag slaapsysteem van vroomshoop wordt vaak gebruikt door senioren of mensen met gezondheidsproblemen die langer thuis blijven wonen.

Qua looks vinden wij dit een ontzettend mooi hoog-laag systeem. Leverbaar in basic en luxe uitvoeringen, waarbij de slaapsystemen kunnen worden geleverd als complete tweepersoons slaapkamers.

Deze hoog laag bedden voldoen aan alle eisen volgen de IEC60601-2-52 norm en onze onderstellen zijn tüv gekeurd. Dit houdt in dat de zorgbedden voldoen aan alle bijzondere eisen voor basisveiligheid. En dus ook in aanmerking kunnen komen voor vergoeding van de zorgverzekeraar.

Dit Nederlandse product combineert design met gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast geeft het hoog laag bed uw woon- of slaapkamer een rustieke en huiselijke uitstraling. Het slaapsysteem in combinatie met de lattenbodem geeft een zeer goede ondersteuning bij het opstaan. Ook zijn onze slaapsystemen in te stellen als een luxe fauteuil. Zo zit u altijd in de juiste comfortabele positie wanneer u TV kijkt of een boek leest.

Leverbaar in basic en luxe uitvoeringen, waarbij de slaapsystemen kunnen worden geleverd als complete tweepersoons slaapkamers. De luxe uitvoering is standaard uitgevoerd met een anti trendelenburg functie en heeft een lagere instaphoogte.

LATTENBODEMS

Onze lattenbodems zijn gemaakt van kunststof met glasvezel verstrekte latten. De lattenbodem kan persoonlijk ingesteld worden op lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Alle lathouders zijn verstelbaar in soft of hard. Daarnaast kunnen voeten, knieën, lumbale en nekzones in vijf standen in de hoogte versteld worden tot 3 cm.
De lattenbodems zijn leverbaar van vast tot volledig elektrisch verstelbaar. De elektrisch verstelbare uitvoering is tevens voorzien van een knieknik en neksteun.

Boven het frame geplaatste latten zorgen er voor dat bij een opstelling met twee bodems de latten op elkaar aansluiten.
U voelt hierdoor geen hard tussenstuk in het midden.
De lattenbodem is er zowel in een inleg- als in een vrijstaande variant.

SPIRAALBODEMS

Bij onze spiraalbodem Avek® is een hoogwaardige staaldraad op speciale wijze geweven tot een veerkrachtig dwarsgespannen spiraalnet. Via progressieve tegendruk zorgt het netwerk voor individuele ondersteuning op die punten waar uw lichaam het nodig heeft.

De extra open structuur van het spiraalnet zorgt voor een optimale afvoer van transpiratievocht. Bijna 90% van het Avek oppervlak is verend en luchtdoorlatend. Hierdoor ontstaat een aangenaam en gezond bedklimaat. Daarnaast is goede ventilatie van groot belang voor de levensduur van uw matras.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen