U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

BOXSPRINGS & MATRASSEN

Wordt u ’s ochtends wel eens wakker met een stijve nek of lage rugpijn die na het opstaan weer vrij snel verdwijnt? De oorzaak kan liggen aan de kwaliteit van uw slaapsysteem, het kussen of de manier waarop u in bed ligt. Als het aan uw slaapsysteem ligt is dit gemakkelijk op te lossen. U inventariseert of het matras, de bodem of het kussen aan vervanging toe is. Een matras dat onvoldoende steun biedt aan de wervelkolom, de heupen en het bekken kan lichamelijke problemen tot gevolg hebben.

Het matras biedt onvoldoende steun als het te hard of te zacht is of als het matras versleten is. Bij een te hard matras kunnen uw heup, bekken en schouder onvoldoende wegzakken waardoor er een ongezonde kromming aan de rug ontstaat. Bovendien heeft u kans op een onrustige slaap door het vele draaien en ontwaakt u voor u echt uitgerust bent. Is het matras te zacht dan gaat de rug doorhangen. Dat gaat op termijn zeker tot rugpijn leiden.

Bovendien moet het ideale bed u genoeg ruimte bieden. Voldoende bewegingsruimte bevordert uw nachtrust. Daarom dient uw slaapsysteem 20 cm langer te zijn dan uw eigen lengte en ongeveer 30 cm breder dan uw schouderbreedte. De boxsprings en matrassen van Tjeu Linssen zijn daarom in veel breedte- en lengtematen leverbaar om u de slaapruimte te geven die u nodig heeft.

Bekijk hier de verschillende boxsprings & matrassen die verkrijgbaar zijn bij Tjeu Linssen:

JENSEN
pullman
eastborn
WEBSITE JENSEN
Pullman-orginal
WEBSITE pullman
WEBSITE eastborn

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen