U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

JENSEN BOXPSPRINGS & MATRASSEN

Jensen is een hoogste klasse beddenmerk uit Noorwegen dat al meer dan 70 jaar bestaat. Hun filosofie is dat men het verschil van een echt Jensen matras moet kunnen zien en voelen. Hun medewerkers hebben affiniteit met het product, zijn er trots op en beschikken over een vakkundigheid waar geen enkele machine ter wereld aan kan tippen.

De producten van Jensen worden geproduceerd om het lichaam optimale steun en ligcomfort te bieden. Liever dan strak vast te houden aan oude methoden en materialen, streeft Jensen er altijd naar de beste oplossing te vinden, en dat betekent ook het toepassen van de modernste materialen.

Het streven naar het optimale ligcomfort is de drijvende kracht achter de innovaties waaraan Jensen zijn reputatie in de branche te danken heeft. In de loop der jaren hebben verschillende nieuwe, drukverminderende materialen en innovatieve constructies hun handtekening gekregen. Het in zones ingedeelde veersysteem is een van de vele voorbeelden daarvan, net als de verdere optimalisering van het zone-idee door het gebruik van stretchmaterialen.

TE STEVIG MATRAS
Heupen en schouders zakken niet weg in de matras, waardoor middel en onderrug niet genoeg steun krijgen.

TE ZACHT MATRAS
Het lichaam zakt te diep weg in de matras, zoals in een hangmat. De wervelkolom is gebogen.

PERFECT MATRAS
De matras geeft het lichaam een gelijkmatige en aangename steun. Heupen en schouders zakken weg in de matras, waardoor middel en onderrug perfect worden ondersteund.

OP DE RUG
De beste lighouding is op de rug: als we een betrekkelijk zachte matras hebben of op een verstelbaar bed liggen.

JENSEN ® Original Zonesysteem

Het zonesysteem van Jensen geeft het hele lichaam de juiste ondersteuning terwijl u uitrust en slaapt. Steun in de onderrug in combinatie met een zachte schouderzone zorgen voor een totaal nieuwe slaapervaring.

Het principe dat ten grondslag ligt aan het zonesysteem is even vanzelfsprekend als natuurlijk. De meeste mensen zijn breder bij hun heupen en schouders, terwijl hun romp het zwaarst is, en doorgaans smaller. Omdat de matras tot taak heeft het lichaam te dragen, geeft het in zones ingedeelde matras meer gelijkmatige en aangename steun, waar schouders en heupen dieper in de matras wegzakken. Tegelijkertijd krijgt de romp steviger ondersteuning. Het resultaat is hetzelfde, ongeacht of u op uw rug of op uw zij slaapt.

Jensen Sense 2.0 veersysteem

Een gevoelig veersysteem waarbij elke veer in een stoffen zakje (pocket) is gewikkeld. Het resultaat is dat elke veer afzonderlijk werkt, wat leidt tot een betere drukvermindering en een gelijkmatigere drukverdeling. Een stalen rand aan de boven- en onderkant van de veren zorgt voor een aanzienlijke zijdelingse stabiliteit. Het systeem van vijf zones, met een zachte schouderzone en ingebouwde steun voor de onderrug, verhoogt het ligcomfort omdat het de druk vermindert en gelijkmatiger verdeelt, ongeacht het lichaamstype of de slaaphouding.

Jensen Aloy® 2.1 veersysteem

Ons beste en meest flexibele veersysteem, dat zich voortdurend aanpast aan uw lighouding en gewichtsverdeling. Dankzij het veersysteem heeft het gehele matras een zeer zacht oppervlak, omdat de stevigere zones pas steun gaan verlenen wanneer uw lichaam verder in het matras wegzakt. Wist u dat het schoudergewricht een van de soepelste gewrichten van uw lichaam is en gevoelig is voor letsel? Dit instabiele gewricht wordt voortdurend aan druk blootgesteld, vooral als u op uw zij slaapt. Daarom introduceren wij Aloy® 2.1. Het geheim is een verbeterd Aloy® veersysteem, met een extra zachte schouderzone dat uw schouders veel bewegingsruimte geeft.

Jensen Aloy® 3.0 veersysteem

Met Aloy® 3.0 krijgt de heupzone in het veersysteem een ​​verbeterd draagvermogen en kan de heup nog verder in de matras wegzakken. Voor degenen die liever op hun rug slapen, biedt Aloy® 3.0 ook comfortabele rugondersteuning. De combinatie van Aloy® 3.0 en onze zorgvuldig geselecteerde bekledingsmaterialen zorgen voor een dieper comfort dat woelen en draaien voorkomt. Het resultaat is een diepere en ongestoorde slaap.

Jensen Diplomat

De Jensen Diplomat heeft een Sense Pocket 2.0 veersysteem met ingebouwde ondersteuning voor de onderrug. Het bed is voorzien van dubbele stiksels en er is keuze uit verschillende stoffen, waarvan de vier Diplomat stoffen gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Te verkrijgen met ligvlak uit één stuk, zonder harde randen in het midden van het slaapoppervlak bij alle continentale bedden en Nordic Seamless. Verkrijgbaar in alle standaardmaten. Speciale maten kunnen op bestelling worden gemaakt.

Jensen Ambassador

De Jensen Ambassador werd in 1996 geïntroduceerd en is nog steeds erg gewild. Tegenwoordig is het een van de bekendste producten van Jensen. Ambassador heeft een uniek slaapcomfort met extra zachte schouderzone en dubbele veerondersteuning Aloy® 2.1 Pocket 12,5 cm met Jensen® Original Zonesysteem. Dit alles in een elegant design. Wordt geleverd in diverse kleuren. Vier van de Ambassador stoffen zijn gerecycled en recyclebaar. Te verkrijgen met ligvlak uit één stuk, zonder harde randen in het midden van het slaapoppervlak bij alle continentale bedden en Nordic Seamless. Verkrijgbaar in alle standaardmaten. Speciale maten kunnen op bestelling worden gemaakt.

Jensen Prestige

De Jensen Prestige heeft een modern ontwerp en de exclusieve Prestige meubelstoffen komen uit Beaulieu. Deze stoffen zijn zowel gerecycled en recyclebaar. Jensen Prestige heeft dubbele stiksels, mooi gevouwen zomen op het keerbare matras en een discreet geborduurd logo op de onderrand van het bed. De Prestige heeft een uniek slaapcomfort met extra zachte schouderzone en dubbele veerondersteuning. Te verkrijgen met ligvlak uit één stuk, zonder harde randen in het midden van het slaapoppervlak bij alle Continentale bedden en Nordic Seamless. Verkrijgbaar in alle standaardmaten. Speciale maten kunnen op bestelling worden gemaakt.

Jensen Supreme

De overtuiging dat zelfs het beste nog kan worden verbeterd is altijd een drijvende kracht geweest achter de ontwikkeling van onze producten. De Supreme is hier bij uitstek een voorbeeld van: dit bed, dat geïnspireerd is door de Noorse natuur, is het mooist in de wollen stoffen uit Innvik die speciaal voor de Supreme zijn ontworpen. Elke Supreme kleur is verkrijgbaar in een combinatie van stofpatronen. Een effen stof voor de box en het hoofdeinden en een rozenpatroon of een effen stof op de keerbare matras. Supreme heeft Jensen Aloy® 3.0, ons meest geavanceerde en innovatieve veersysteem. Te verkrijgen met ligvlak uit één stuk, zonder harde randen in het midden van het slaapoppervlak bij alle Continentale bedden en Nordic Seamless. Verkrijgbaar in alle standaardmaten. Speciale maten kunnen op bestelling worden gemaakt.

VOOR U UITGELICHT, DE ABSOLUTE TOPPERS:

De verschillende kwaliteiten zijn verwerkt in verschillende types bedden.
De Nordic, Continental, Continental Exact en Aqtive II.

DIPLOMAT NORDIC

De Nordic is de eerste stap in de Jensen beddencollectie. De Nordic heeft een dubbelverend Jensenpocketveersysteem met Jensen Pocket on Pocket Technology. Kies uit de Diplomat Nordic, Ambasador Nordic, Prestige Nordic en Supreme Nordic.

AMBASSADOR CONTINENTAL

De Continental is voorzien van een dubbele matras met maximaal drie individuele Jensen pocketveersystemen. De Continatal heeft een ononderbroken slaapoppervlak, zonder harde randen in het midden. Echter, dankzij de technologie kan de stevigheid nog steeds individueel worden gekozen. Door een Seamless textieloplossing te kiezen is het gehele bedframe bekleed. Vier poten in plaats van de gebruikelijke acht geven de bedden een nieuw, elegant en uniek uiterlijk.
Kies uit de Diplomat Continental, Ambasador Continental, Prestige Continental en Supreme Continental.

PRESTIGE CONTINENTAL

Met de Continental Exact kunt u de stevigheid va het bed aanpassen.
Er zijn talloze redenen waarom u de stevigheidsgraad van uw matras wellicht tijdelijk moet aanpassen. In de loop van ons leven ervaren we allemaal dat ons lichaam verandert of soms een tijdje pijnlijk aanvoelt, bijvoorbeeld:
– Spierpijn door sporten of fysiek werk
– Rugpijn als gevolg van letsel, of door zoiets onbenulligs als sneeuwruimen
– Terugkerende pijn door een slechte werkhouding
– Gewichtsverandering als gevolg van ouder worden, voeding of andere gewoontes
– Zwangerschap

Dankzij Jensen Exact Comfort Adjustment kunt u de stevigheid van uw bed altijd met grote precisie aanpassen. Dit is een verschil dat u zelf moet ervaren en precies het soort functionaliteit dat van uw bed een investering maakt in plaats van een aankoop. Met een simpele druk op de knop laat Jensen Exact Comfort Adjustment u slapen zoals uw lichaam behoort te slapen. Elke nacht weer, de komende 10 tot 15 jaar.

SUPREME AQTIVE II

Een verstelbaar bed biedt u de vrijheid om naast slapen, ook relaxed een boek te lezen of tv te kijken in bed. Alle verstelbare Jensen bedden kunnen zowel aan het hoofd- als het voeteneinde versteld worden. Dit kan ook tijdens het slapen erg prettig zijn voor mensen die op hun rug slapen – als het hoofd- en voeteneinde iets omhoog staan terwijl u op uw rug slaapt, zal dit de druk op uw onderrug verminderen en zal u meer kunnen ontspannen en beter kunnen slapen. Het bed kan versteld worden met de bijgeleverde afstandsbediening of met uw smartphone door onze Appjustable app te gebruiken. Jensen Aqtive II is elegante boxspring. De technische oplossing is weggewerkt in het met stof beklede bedframe. Door een Seamless uitvoering te kiezen is het volledige bedframe bekleed. Jensen Aqtive II is dubbelgeveerd met veersystemen in zowel de keerbare matras als de onderste matras. Deze constructie geeft het bed veel stabiliteit. Met de afstandsbediening kunt u het hoofd- en het voeteneind van het bed traploos bedienen, aangedreven door twee krachtige, maar bijna stille, elektrische motoren.

Naast innoverende bedden heeft Jensen ook een tweetal apps ontwikkeld die uw slaapervaring nog beter maken; Appjustable en MySleep.

Met Appjustable kunt u uw eigen Jensen bed eenvoudig verstellen en uw favoriete slaappositie opslaan en selecteren. MySleep is gemaakt om meer inzicht te krijgen in uw slaap. Het bevat onder andere statistische gegevens over uw slaap, een wekker voor met uw lievelings muziek en ingebouwde weer- en nieuws-apps.

Catalogus Jensen bedden
KLIK HIER VOOR DE CATALOGUS VAN JENSEN
KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN JENSEN

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen