U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

JENSEN MATRASSEN

Jensen is een hoogste klasse beddenmerk uit Noorwegen dat al meer dan 70 jaar bestaat. Hun filosofie is dat men het verschil van een echt Jensen matras moet kunnen zien en voelen. Hun medewerkers hebben affiniteit met het product, zijn er trots op en beschikken over een vakkundigheid waar geen enkele machine ter wereld aan kan tippen.

De producten van Jensen worden geproduceerd om het lichaam optimale steun en ligcomfort te bieden. Liever dan strak vast te houden aan oude methoden en materialen, streeft Jensen er altijd naar de beste oplossing te vinden, en dat betekent ook het toepassen van de modernste materialen.

Het streven naar het optimale ligcomfort is de drijvende kracht achter de innovaties waaraan Jensen zijn reputatie in de branche te danken heeft. In de loop der jaren hebben verschillende nieuwe, drukverminderende materialen en innovatieve constructies hun handtekening gekregen. Het in zones ingedeelde veersysteem is een van de vele voorbeelden daarvan, net als de verdere optimalisering van het zone-idee door het gebruik van stretchmaterialen.

TE STEVIG MATRAS
Heupen en schouders zakken niet weg in de matras, waardoor middel en onderrug niet genoeg steun krijgen.

TE ZACHT MATRAS
Het lichaam zakt te diep weg in de matras, zoals in een hangmat. De wervelkolom is gebogen.

PERFECT MATRAS
De matras geeft het lichaam een gelijkmatige en aangename steun. Heupen en schouders zakken weg in de matras, waardoor middel en onderrug perfect worden ondersteund.

OP DE RUG
De beste lighouding is op de rug: als we een betrekkelijk zachte matras hebben of op een verstelbaar bed liggen.

Jensen ® Original Zonesysteem

Het zonesysteem van Jensen geeft het hele lichaam de juiste ondersteuning terwijl u uitrust en slaapt. Steun in de onderrug in combinatie met een zachte schouderzone zorgen voor een totaal nieuwe slaapervaring. Het principe dat ten grondslag ligt aan het zonesysteem is even vanzelfsprekend als natuurlijk. De meeste mensen zijn breder aan heupen en schouders, terwijl hun middel gewoonlijk smaller is.

Omdat de matras tot taak heeft het lichaam te dragen, geeft de in zones ingedeelde matras een gelijkmatigere en aangenamere steun waar schouders en heupen dieper in de matras zakken, terwijl het middel steviger ondersteund wordt. Het resultaat is hetzelfde, ongeacht of u op uw rug of op uw zij slaapt. De Jensen collectie bestaat uit vier matrassen, elke in vier verschillende hardheden.

De Diplomat is uitgerust met een 12,5 cm pocketveersysteem in het onderframe. Het bed wordt versterkt met een extra sterk frame en is 100% dubbelverend. De toplaag van het matras heeft stretch in alle richtingen, waardoor het veersysteem wordt versterkt. Het topmatras is een SoftLine I. Ruime sortering accessoires en poten.

De Ambassador heeft een Aloy ® 2.0 pocketveersysteem (12,5 cm) dat een extra zachte, lange schouderzone bevat die de schouders meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit geeft. Aloy ® 2.0 heeft ook een ingebouwde steun voor de onderrug. Een verbeterd onderframe met dubbele veren maakt de Ambassador tot een bijzonder stabiel bed dat fantastisch steun geeft en de druk wegneemt. Het topmatras is een SoftLine II.

De Prestige bevat het Jensen Aloy ® 2.0 pocketveersysteem (14 cm) met een extra zachte, lange schouderzone die de schouders meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit geeft. De Jensen Prestige heeft een modern design en wordt geleverd in exclusieve meubelstoffen in de kleuren natuur, beige, donkerblauw, grijs en antraciet. Er zijn ook bijpassende designstoffen voor het hoofdbord. Het topmatras van de Jensen Prestige is een SoftLine III.

De Supreme heeft het Jensen ® Aloy ® 2.0 pocketverensysteem (16 cm). Aloy ® 2.0 heeft een extra zachte schouderzone en ingebouwde steun voor de onderrug. Het lichaam zakt weg in het veersysteem, maar wordt goed ondersteund en heeft volop bewegingsruimte voor de schouders. De vulling van Innergetic ® Latex en jersey-stretch in de stof zorgt voor een ligcomfort dat u zelf moet ervaren. De Jensen Supreme heeft dubbele stiksels, een schitterend afgewerkte naad aan de zijkant van het keerbare matras en een discreet geborduurd logo aan de onderkant van het matras.

VOOR U UITGELICHT, DE ABSOLUTE TOPPERS:

De verschillende kwaliteiten komen tot uiting in hun verschillende types bedden. Van een framebed tot een verstelbaar bed hebben ze de Nordic, Nordic Line, Continental, Aqtive II, en de Dynamique.

AQTIVE II

Jensen Aqtive II is een elegant bed dat er, zolang het niet wordt gebruikt, uitziet als een continentaal bed. Jensen Aqtive II is dubbelverend, met een veersysteem in de bodem én in de keerbare matras. De constructie maakt het bed bijzonder stabiel. Met de afstandsbediening stuurt u traploos het hoofd- en voeteneinde van het matras aan via twee krachtige, maar bijna geluidloze elektrische motoren. De techniek wordt aan het oog onttrokken door het met stof beklede frame. Dankzij het vernieuwende design is de Jensen Aqtive II niet alleen een verstelbaar bed van hoge kwaliteit, maar ook een zeer exclusief meubelstuk.

DYNAMIQUE

De Dynamique is een begrip geworden in de top van de beddenindustrie. Met de draadloze afstandsbediening stuurt u traploos het hoofd- en voeteneinde van het matras aan via twee krachtige, maar bijna geluidloze elektrische motoren. De Dynamique beschikt over de klimaatbeheersing van Ventronic®. Deze zuigt overtollige warmte uit het matras en vervangt deze door nieuwe, frisse lucht. Dit zorgt voor een koeler bed en een aanmerkelijk betere slaapomgeving. De automatische lengteaanpassing van Advanced Technology Ergonomic geeft het bed een bewegingspatroon dat de natuurlijke bewegingen van het lichaam volgt.

U kunt zich ook laten wekken door uw lievelingsmuziek of door een massage. De afstandsbediening heeft een geheugen van 1 GB. De traploze massagefunctie stimuleert de bloedsomloop effectief en is heerlijk ontspannend voor benen, rug en nek.

Naast innoverende bedden heeft Jensen ook een tweetal apps ontwikkeld die uw slaapervaring nog beter maken; Appjustable en MySleep.

Met Appjustable kunt u uw eigen Jensen bed eenvoudig verstellen en uw favoriete slaappositie opslaan en selecteren. MySleep is gemaakt om meer inzicht te krijgen in uw slaap. Het bevat onder andere statistische gegevens over uw slaap, een wekker voor met uw lievelings muziek en ingebouwde weer- en nieuws-apps.

Catalogus Jensen bedden
KLIK HIER VOOR DE CATALOGUS VAN JENSEN
KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN JENSEN

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen