Contact opnemen
TEMPUR 2018-04-17T16:21:49+00:00

U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

TEMPUR MATRASSEN

Het Tempur materiaal is een hightech comfortmateriaal dat oorspronkelijk is ontwikkeld door NASA voor het ruimtevaartprogramma van de Verenigde Staten.
Als u net gaat liggen kan de Tempur matras vrij stevig aanvoelen. Maar door uw lichaamstemperatuur en gewicht wordt het Tempur materiaal zachter en past het zich nauwkeurig aan uw lichaamscontouren aan waardoor u het gevoel krijgt gewichtloos te zijn.

Dankzij de unieke drukverlagende eigenschappen van de Tempur matras ligt uw lichaam in een natuurlijke, ontspannen houding. Dit leidt tot een verbetering van de bloedcirculatie, minder draaien en woelen en een betere slaapkwaliteit.

ER ZIJN DIVERSE

TEMPUR MATRASSEN

De TEMPUR® Original Matras collectie is de grondlegger van het drukverlagend slapen.

De Original Matrascollectie bevat de twee belangrijkste kernpunten van TEMPUR; superieur comfort en ondersteuning voor het hele lichaam – met een steviger gevoel.

De TEMPUR® Sensation Matras combineert het vertrouwde, verende gevoel van een traditioneel matras met de unieke drukverlagende eigenschappen van TEMPUR.

De comfortlaag van de TEMPUR® Cloud Matras is gemaakt van een speciaal ontwikkeld TEMPUR ES (Extra Soft) materiaal voor optimale ontspanning.

Dit werkt in perfecte harmonie met de TEMPUR ondersteuningslaag om het comfort, ondersteuning en duurzaamheid te leveren die u mag verwachten van TEMPUR… met een zachter gevoel.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen