U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

NOVILON & VINYL VLOEREN

Tjeu Linssen is Forbo Love Life Dealer.

Forbo Love Life Dealers zijn de beste Novilon adviseurs van Nederland.
Zij staan garant voor kwaliteit! Onze interieur spcialisten helpen u graag daar met het juiste advies.

Novilon is te omschrijven als verend vinyl of vinylvloerbedekking. De vloer is soepel en veerkrachtig, vergt weinig onderhoud en heeft een lange levensduur.

Kies uit allerlei kleuren of juist voor een vloer met patroon. Van moderne betonkleuren tot warme houtdessins, met Novilon kun je alle kanten op.

Het materiaal voelt comfortabel en warm aan en is tevens geschikt voor vloerverwarming.

Novilon-Prima-Steal-89075

Novilon wordt ook wel stille vloerbedekking genoemd, door de geluiddempende werking van het materiaal. Dat is natuurlijk erg fijn voor de onderburen.

Novilon is daarnaast een krasbestendige vloer die tevens erg duurzaam is. Tijdens het productieproces wordt weinig energie verbruikt en het materiaal vormt geen grote belasting voor het milieu.

De vloer is makkelijk schoon te maken doordat vuil er nauwelijks vat op heeft. Daarnaast is het materiaal goed bestand tegen het knoeien van water of andere dranken. Ideaal voor een druk gezinsleven met kleine kinderen of huisdieren.

Voor het leggen van Novilon is een vlakke ondervloer vereist.
Piet, John, Yerandi en Maurice egaliseren de ondervloer en zorgen voor een perfecte installatie van de uitgezochte Novilon.

Vinyl vloer met voegstrips

Ook is het mogelijk om stroken vinyl te verwerken als vloer.

Je kunt er dan mogelijk voor kiezen om voegenstrips in te zetten.
Op een eenvoudige en effectieve manier wordt de lengterichting van de stroken extra benadrukt wat een unieke look geeft aan je vloer.

Wood-pro---primrose
Magazine-love-life-novilon
KLIK HIER VOOR HET LOVE LIFE NOVILON MAGAZINE