WELKOM BIJ

TJEU LINSSEN

MODE IN WONEN & SLAPEN

Tjeu Linssen is een dynamische onderneming met het zwaartepunt op persoonlijk contact en een perfecte service voor, tijdens en na het woon- en slaapadvies. Wij onderscheiden ons door maatwerk en een totale ontzorging.

In 2000 besloot Tjeu Linssen zijn eigen visie over wonen neer te zetten in een eigen bedrijf. Hij had toen al 25 jaar ervaring in het vak en vond dat hij met name qua service en klantgerichtheid het nodige kon toevoegen. Zijn gelijk bleek snel: na drie jaar verhuisde Tjeu Linssen naar een groter pand, aan de Schuitenberg in Roermond. Daar vindt u alle informatie over en veel voorbeelden van comfortabel wonen en slapen.

Vraag bij een bezoek in de winkel naar de mogelijkheden om gratis te parkeren bij onze zaak.

MAATWERK

Tjeu Linssen beschikt over vakmensen, die ervoor zorgen dat u deskundig begeleid en geadviseerd wordt. Bij een bezoek aan onze winkel kijken onze interieur specialisten met u mee en wordt er gekeken naar de wensen en mogelijkheden.

Na het bezoek in de winkel brengen we indien u wenst een vrijblijvend bezoek aan huis en geven een interieuradvies. Na het bezoek krijgt u een duidelijke offerte.

Indien u opdracht geeft worden de materialen besteld. De gordijnstof wordt geknipt en geconfectioneerd in ons eigen naaiatelier. De rails worden aan huis gemonteerd en de gordijnen gehangen. Luxaflex producten worden gemonteerd. Vloerbekleding wordt op maat gesneden en gelegd door ons gespecialiseerde buitendienst medewerkers.

 

Binnen Tjeu Linssen wordt gewerkt met maatwerk; voor elke klant wordt een eigen uniek product gerealiseerd. Denk bijvoorbeeld aan gordijnen, met erbij passende hoezen voor de kussens op de bank. Of bijvoorbeeld de mogelijkheid een eigen karpet te ontwerpen, dat op maat en kleur geknoopt wordt.

Totale ontzorging

Indien gewenst verzorgt het team van Tjeu Linssen de totale inrichting of herinrichting van uw woning.

Indien u een vloer aanschaft verplaatsen wij de meubels. Vervolgens verwijderen we de bestaande vloerbekleding en eventuele plinten. De nieuwe vloerbekleding wordt aangebracht. Plinten worden gemonteerd en indien gewenst gelakt. De meubels worden weer terug geplaatst.

Wilt u de hele woning of een gedeelte ervan laten texen of behangen? Wij zorgen ervoor.

Indien u een nieuw bed heeft aangeschaft plaatsen wij het niet alleen maar we demonteren het oude bed ook en nemen het mee.

Kent u onze wasservice voor vouwgordijnen ook al?
Wij halen uw vouwgordijnen op, wassen deze en strijken ze indien nodig. Tevens worden ze van nieuwe koorden voorzien. Tot slot hangen we de vouwgordijnen weer op.

 

Wij staan voor op maat gemaakte en gegarandeerde kwaliteit.

Alle materialen die u bij ons koopt, worden bij u thuis bezorgd en vakkundig geïnstalleerd.


Wij zijn daarin pas tevreden als u tevreden bent.

Dit is de service die u van Tjeu Linssen kunt verwachten.