U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

PVC

Over PVC

Een geheel nieuwe trend binnen de vloerbekleding zijn de PVC-stroken. Bij Tjeu Linssen vindt u PVC-stroken van TarkettM-Flor, Forbo en Quickstep.

PVC-stroken en PVC-tegels zijn oersterk en daardoor zeer duurzaam. De ondervloer wordt eerst geëgaliseerd om een glad effect te verkrijgen en vervolgens worden de stroken of tegels geheel verlijmd op de ondervloer.

PVC-stroken worden geheel verlijmd op de ondervloer

Meer informatie

PVC-stroken en tegels hebben een uiterst natuurgetrouw hout- of steendecor en een realistische oppervlaktestructuur; hierdoor krijgt uw vloer een verbazingwekkende natuurlijke uitstraling.

PVC-vloeren zijn uiterst comfortabel en praktisch in het gebruik. De vloeren hebben een aangenaam klinkend loopgeluid en voelen niet koud aan als je er met blote voeten overheen loopt. Ze zijn geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling.

Door de goede waterbestendigheid zijn deze vloeren een prima keuze in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. PVC-stroken en tegels zijn ontwikkeld voor zwaar projectmatig gebruik of zwaar huishoudelijk gebruik.

Ze hebben een zeer hoge slijtvastheid waardoor u er jarenlang van kunt genieten.

Nieuw in ons assortiment zijn de PVC vloeren van COREtec
De COREtec vloer is gemaakt van gerecycled hout, bamboo, gebrande kalk en eerste klas kwaliteit PVC. De COREtec vloeren zijn 100 % waterproof, dus kunnen worden gelegd in natte ruimtes, zonder op te zwellen wanneer het aan water wordt blootgesteld. Onder normale omstandigheden zal het niet krimpen of uitzetten. Elke COREtec plank heeft een onderlaag van kurk voor een zachtere en warmere vloer.
Een groot voordeel is, dat bij COREtec PVC niet noodzakelijkerwijs een heel vlakke ondergrond nodig is. De onderlaag van kurk zal als het ware de oneffenheden absorberen. De PVC planken zijn eveneens geschikt voor gebruik op vloerverwarming en hoeven eerst niet te worden geacclimatiseerd in de te leggen ruimtes.
De COREtec Original PVC plank is opgebouwd uit vier lagen:
De bovenste laag is de beschermlaag, ook wel genoemd de slijtlaag. Deze maakt de vloer gemakkelijk te onderhouden en vlekbestendig.
De onderliggende toplaag bestaat uit 100 % vinyl, waardoor de vloer een duurzaam karakter krijgt.
De hier onderliggende laag is de zeer stabiele COREtec laag, deze zorgt ervoor dat de vloer echt watervast is, wat betekent dat deze niet zal zwellen en krimpen, wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.
De onderste laag van kurk maakt de PVC plank geluidsreducerend en maakt een aparte ondervloer overbodig, doordat het oneffenheden van de onderliggende ondergrond als het ware absorbeert.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen