U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

LAMINAAT VLOEREN

Laminaat is een product dat bestaat uit geperst plaatmateriaal, de bovenzijde bestaat uit een slijtvaste kunststoflaag en de onderzijde bevat een beschermende laag.

Het decor is een foto van echt hout of van tegels dat wordt gedrukt op papier. Dit papier wordt gedrenkt in een melaminehars. Hierboven komt een zeer sterke transparante beschermlaag. In een pers, onder hoge druk en temperatuur, worden de melaminelagen onlosmakelijk geperst op een HDF plaat. Vervolgens wordt in de toplaag nog een hout- of tegelstructuur geperst.

Sommige kwaliteiten hebben zelfs een natuurlijke oppervlakte structuur. Eik-decoren hebben bij voorbeeld een houttextuur, die exact samenvalt met de houttekening. Hierdoor en door de extreem geperfectioneerde druktechniek is de imitatie bijna niet te onderscheiden van echt hout.

Men haalt dus een “houten vloer” in huis, zonder dat hiervoor kostbare bomen sneuvelen. Bovendien heeft u niet de nadelen van een massief houten vloer. Een laminaatvloer is relatief goedkoop, gemakkelijk en snel, eventueel zelf te plaatsen, en zeer gemakkelijk te onderhouden.

Tjeu Linssen heeft laminaat van de merken Quickstep en Tarkett.

De roomviewer

Met de roomviewer kunt u een foto van uw eigen kamer uploaden,
waarna u de collectie quickstep, laminaat en PVC kunt projecteren als vloer.
Zo krijgt u een indruk van hoe uw kamer er met een andere vloer uit komt te zien.

Klik op de afbeelding om de roomviewer te starten.