U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

MARMOLEUM VLOEREN

Tjeu Linssen is Love Life Marmoleum Dealer.
Love Life Marmoleum Dealers staan voor vakmanschap en kwaliteit.
Bij Love Life Marmoleum Dealers kunt u terecht voor al uw vragen over het installeren en onderhoud van Marmoleum vloeren.

Dat een product, dat meer dan honderd jaar oud is, trendy kan zijn, zal menigeen verbazen. Als een vakman over marmoleum praat, zal hij eerder de kwalificaties oerdegelijk en onverslijtbaar hanteren dan het woord trendy. Toch zijn er vooral dankzij het vakmanschap bij het leggen van marmoleum, trendy vloeren ontstaan en wordt het product als een eigentijdse vloerbedekking gezien. Aan het vanouds betrouwbare product marmoleum is ook in deze eeuw nog niets veranderd. Wat je wel ziet, is dat er in de dessins en de kleuropbouw zo veel vernieuwing plaats heeft gevonden, dat het er allemaal veel vrolijker uitziet. Met opvallende sierranden kunt u de vloer van een extra decoratie voorzien.

Alles bijeen is er zo veel creativiteit mogelijk, dat u telkens weer verbaasd staat. Marmoleum heeft ten opzichte van andere vloerbedekking een groot pluspunt.
Het is een volledig natuurproduct en heeft daarom ook het Milieukeur gekregen. Dit keurmerk wordt alleen toegekend aan producten die zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen die milieuvriendelijk worden vervaardigd.

Marmoleum is verkrijgbaar in vele kleuren en verschijningsvormen.
Naast de bekende rollen Marmoleum  zijn er bijvoorbeeld ook Marmoleum tegels, voor wie houdt van een decoratieve blokkenvloer.
En Marmoleum click, het laminaatproduct met vele combinatiemogelijkheden dat eenvoudig zelf te installeren is.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen