U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

RAAMDECORATIE

Raamdecoratie biedt tegenwoordig ongekende mogelijkheden. Er is meer tussen licht en donker, tussen het daglicht binnen laten en buiten sluiten.

Transparantie is een steeds belangrijker wordend thema in gordijnstoffen.
Het licht filteren kan een grote inspiratiebron zijn om de persoonlijke woonomgeving meer tot leven te brengen. Transparantie geeft spanning in diepte; niet alleen met vitrages en voiles, maar ook met In-Betweens en overgordijnen.

Ook de wijze waarop gordijnstoffen geconfectioneerd en opgehangen worden sluit steeds beter aan bij de individuele behoefte. Bijvoorbeeld de volledig van afstand te bedienen elektrische railsystemen en de ronde separatierail, die zowel functioneel als decoratief is.

Raamdecoratie heeft in de zomer ook de functie van het weren van de zon; hiervoor kan gekozen worden uit zonwering aan de binnenzijde of aan de buitenzijde van de ramen. Openstaande ramen geven frisheid in huis maar hebben als nadeel dat er ongedierte in huis kan binnendringen. Vanuit de visie “Leven en laten leven” vindt u bij ons dan ook voor elk raam, dakraam en deur de juiste hor.

BEKIJK ONZE RAAMDECORATIE PRODUCTEN:

GORDIJNEN
ZONWERING BINNEN
ZONWERING BUITEN
HORREN

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen