U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

TAPIJT VLOEREN EN TRAPBEKLEDING

Tapijt straalt warmte en behaaglijkheid uit en laat bovendien iets van uw persoonlijkheid zien. Een vloerbedekking vormt een zachte aanvulling op harde materialen als hout, glas, steen en staal in het interieur.

Het complete tapijtenscala van Tjeu Linssen is zo kleurrijk en veelzijdig, dat uw wensen altijd over de volle breedte worden vervuld. Met een synthetische of wollen kwaliteit. Verkrijgbaar in verschillende eigentijdse kleuren, dessins en structuren. Met een strakke, korte lussenpool of een zwierige hoogpool die de zon laat spelen met de dynamische vleug van het tapijt. Bij Tjeu Linssen vindt u alle topmerken op het gebied van tapijt.

Tapijt op de trap

Tapijt is ook op je trap te plaatsen. Het is niet alleen mooi, zacht en warm, maar heeft ook praktische voordelen. Tapijt dempt het geluid en zorgt voor een stroeve en dus veilige ondergrond. Niet ieder tapijt is mogelijk voor op de trap in onze winkel laten we u graag de mogelijkheden hiervoor zien.

Tapijt-op-trap

Tapijtloper op de trap

Wie aan een traploper denkt, herinnert zich vaak een perzische traploper die vroeger veelvuldig voorkwam. Maar wist u dat veel tapijten ook mogelijk zijn als loper op de trap?
We hebben een specialist in huis die deze prachtige vorm van trapbekleding kan verzorgen.

DESSO AirMaster®

Voor betere luchtkwaliteit in huis is er DESSO AirMaster® for Home. Dit innovatieve tapijt houdt fijne stofdeeltjes beter vast dan andere vloeren. Opdwarrelend stof door spelende kinderen of openzwaaiende deuren wordt met DESSO AirMaster® for Home sterk verminderd. Hoe? De speciale garens houden het stof vast. Alleen de stofzuiger krijgt ze los!

Desso airmaster infographic
Desso-airmaster

Modulyss tapijttegels

Tapijttegels zijn geschikt voor elke ruimte.
Of het nu de woonkamer, slaapkamer of speelkamer is.
Tapijttegels worden ook veel gebruikt in kantoren en winkels.

Je kunt een een handomdraai een unieke vloer kunt samenstellen je mixt een aantal tegels waarbij je kunt kiezen uit verschillende kleuren, patronen of texturen mixen.

De tapijttegels zijn makkelijk te leggen en hebben weinig snijafval. Ze zijn duurzaam vanwege de gerecycleerde grondstoffen en doordat ze ook los gelegd kunnen worden zijn ze erg handig; enkel de beschadigde tegel hoeft verwijderd te worden.

Dusk-tapijttegel

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen