U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

TAPIJT

Tapijt straalt warmte en behaaglijkheid uit en laat bovendien iets van uw persoonlijkheid zien. Een vloerbedekking vormt een zachte aanvulling op harde materialen als hout, glas, steen en staal in het interieur. Het complete tapijtenscala van Tjeu Linssen is zo kleurrijk en veelzijdig, dat uw wensen altijd over de volle breedte worden vervuld. Met een synthetische of wollen kwaliteit. Met een strakke, korte lussenpool of een zwierige hoogpool die de zon laat spelen met de dynamische vleug van het tapijt. Bij Tjeu Linssen vindt u alle topmerken op het gebied van tapijt.

Tarkett, Desso, Parade en Bonaparte spelen voortdurend in op de huidige en toekomstige kleurtrends met verfrissende nieuwe kleurlijnen. Desso heeft met het tapijt Airmaster een revolutionair tapijt dat zorgt voor schonere lucht in uw huis. In tegenstelling tot wat men altijd dacht, zorgt zachte vloerbedekking voor een schonere lucht, vergeleken met een harde vloer. Met DESSO AirMaster® is de concentratie kleine stofdeeltjes in de lucht zelfs tot acht keer lager dan bij harde vloeren en vier keer lager dan bij standaard tapijt. Dat betekent schonere en dus gezondere lucht in uw huis.

Modulyss tapijttegels zijn geschikt voor elke ruimte. Of het nu de woonkamer, slaapkamer of speelkamer is. Tapijttegels worden ook veel gebruikt in kantoren en winkels. Het voordeel van tapijttegels is dat je bijvoorbeeld uni en gelinieerde tegels kunt combineren en zo een uniek vloer kunt samenstellen. Bovendien zijn ze erg handig; elke tapijttegel op zich is gemakkelijk te vervangen.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen