U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

KASTEN

Om uw woonruimte compleet te maken kunt u kiezen voor een op maat gemaakte kast.
Bij ons kunt u terecht voor elke kast op maat: een interieur kast, een trapkast, een slaapkamerkast, een inloopkast of een schuifdeurwand.

Een kast op maat is praktisch want u kunt elk klein en lastig hoekje benutten van de woonruimte waardoor u alles kunt verbergen achter een deur of lade. Laat het uiteindelijk een geheel vormen door de kast van vloer tot plafond en van muur tot muur te laten doorlopen. Een juiste kleurenmatch zorgt voor een mooi en passend totaalplaatje.

Een ander bijkomend voordeel is dat u de binnenzijde van de kast geheel naar persoonlijke wens kunt samenstellen. Zo kunt u kiezen voor veel planken, veel lades of voor een uitklapbare roede waardoor u makkelijk uw blouses en jurken kunt ophangen.

Wij werken met de bekende merken VTH-Dorland en Meubelfabriek Henk van den Broek.

Schuifwandkast op maat

Met een schuifdeurkast op maat creëert u ruimte. Het geruisloze aluminium schuifdeur systeem gaat naadloos over in het interieur. Reken op passende oplossingen, bijvoorbeeld als u een schuine wand hebt waar u een schuifdeurkast onder wilt laten plaatsen. Met onze schuifdeurkasten op maat zult u geen hinder ondervinden van beperkingen op het gebied van maatvoering.

De schuifdeuren en het kastinterieur worden alleen vervaardigd uit de beste materialen. U kunt voor de schuifdeuren op maat kiezen uit vier verschillende profielen in vier basiskleuren of alle RAL kleuren. Om de schuifdeuren uw eigen karakter mee te geven, heeft u een keuze uit meer dan 275 decors.

Slaapkamerkast op maat

Een kast waarin al uw kleding en accessoires in passen, we denken hierin graag met u mee. U heeft hierbij volop keuze uit diverse stijlen, kleuren, maten en materialen. Daarnaast kunt u het interieur van uw nieuwe kledingkast ook volledig afstemmen; planken, roedes en ladeblokken plaatst u exact daar waar u dat handig vindt. Verder zijn er nog diverse accessoires beschikbaar, zoals bijvoorbeeld pantalonhouders en schoenenrekken. Op deze manier kunt u uw kast volledig afstemmen aan uw individuele wensen en uw interieur.

Inloopkast op maat

’s Ochtends aankleden zonder uw partner wakker te maken, direct vinden wat u zoekt en ruime opbergmogelijkheden. Een inloopkast op maat creëert rust en zorgt voor een opgeruimde slaapkamer. We ontwerpen een inloopkast die exact voldoet aan uw ideeën over ruimte en comfort.
Uw inloopkast kan afgesloten worden door mooie schuifdeuren die niet zal doen vermoeden welke ruimte u erachter aantreft. De combinatie van de mooiste decors en een perfecte constructie zorgt voor een prachtig resultaat. Denk bijvoorbeeld eens aan goed doordachte extraatjes, zoals gericht aangebrachte LED verlichting of een stopcontact voor, bijvoorbeeld, een strijkijzer.
Bepaal zelf de norm en stel jouw kastinterieur naar eigen gebruik samen. Dankzij de uitgebreide collectie van materialen en stijlen, ontwerpt u een inloopkast op maat waarmee u zich direct thuis voelt. Door het toevoegen van bijvoorbeeld meerdere kledingroedes, planken, lades met demping of schoenenrekken creëer u uw eigen maatwerkkast. Wij zorgen dat uw wensen worden vertaald naar een mooie maatwerkoplossing, waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Trapkast op maat

Een trapkast is een oplossing om extra ruimte te creëren voor uw spullen. Een op maat gemaakte trapkast is daarom perfect om spullen, die niet bedoeld zijn om in het zicht te liggen, op elegante wijze te laten verdwijnen. Daardoor ziet de ruimte rondom uw trapkast er mooi opgeruimd uit.

Interieurkasten op maat

Modern, klassiek, hangend aan de muur of juist hoog en met een gereserveerde ruimte voor een tv (leverbaar met lift). Alles kan. U kunt gemakkelijk uw eigen interieur kast samenstellen, afgestemd op het te verwachten gebruik van uw meubel. We denken hierin graag met u mee.
Ook kun je een boekenkast op maat laten maken, van klein tot groot en uitgevoerd in vele hout en uni decors. Uiteraard voorzien van de juiste details die uw bibliotheekkast tot een bijzonder meubel maken.

VTH-Dorland

De kasten van DK – VTH Kasten zorgen voor het optimaal benutten van de ruimte met de door uw gekozen kastindeling en sfeer. Ontwerp uw kast op maat naar eigen smaak en wensen. Ook als de kastenwand in een aparte hoek of onder een afwijkende afschuining moet komen. Wij zullen deze tot op de millimeter nauwkeurig voor u inmeten, laten produceren en bovendien ook komen monteren.

Het kastinterieur is uit te voeren in ruim 150 hout of uni kleuren. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor de schuif- en draaideuren zelfs nog uitgebreider; ruim 250 hout-uni decors en 40 spiegel- en glasdecors!

U heeft de volledige vrijheid wat betreft de indeling en uitstraling van de kastenwand. Denk bijvoorbeeld aan extra planken voor leg, meerdere lades met demping of een garderobelift. Kiest u voor een kast met schuifdeuren, draaideuren of juist een luxe inloopkast op maat? Wij passen de kast naar uw wensen aan.

Meubelfabriek Henk van den Broek

Meubelfabriek Henk van den Broek maakt kasten met schuifdeuren of draaideuren. Ze zijn leverbaar in een aantal vaste maten maar kunnen ook op maat gemaakt worden. Met de keuze uit een breed scala van kleuren; 12 verschillende houtkleuren, wordt in hun eigen spuiterij de beste kwaliteit geproduceerd met het oog op mens en milieu.

Bij de meubelfabriek Henk van den Broek vinden ze het gebruik van materialen met het PEFC of FSC keurmerk uitermate belangrijk. Het keurmerk wil zeggen dat het hout verkregen is door een verantwoordelijke manier van boskappen.

Schuifkast Mees

Draaideurkast Lars

BEKIJK MEER VAN ONZE PRODUCTEN:

MATRASSEN
BODEMS
SLAAPKAMERS
SHOWROOMMODELLEN

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen