U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

KASTEN

Om je woonruimte compleet te maken kun je kiezen voor een op maar gemaakte kast.
Bij ons kunt u terecht voor elke kast op maat: een dressoirkast, een slaapkamerkast, een inloopkast of een schuifdeurwand.

Een kast op maat is praktisch want u kunt elk klein en lastig hoekje benutten van de woonruimte waardoor u alles kunt verbergen achter een deur of lade. Laat het uiteindelijk een geheel vormen door de kast van vloer tot plafond en van muur tot muur te laten maken. En de juiste kleurenmatch zorgt voor een mooi en passend totaalplaatje.

Een ander bijkomend voordeel is dat u de binnenzijde van de kast geheel naar persoonlijke wens kunt samenstellen. Zo kunt u kiezen voor veel planken, veel lades of voor een uitklapbare roede waardoor u makkelijk uw blouses en jurken kunt ophangen.

Wij werken met de bekende merken Garobe en Meubelfabriek Henk van den Broek.

Garobe

Garobe heeft luxe schuifwandkasten van diverse decorpanelen en eventueel glas.

De collectie bestaat uit allerlei soorten decorpanelen. In deze collectie bevinden zich unidecors, houtdecors en fantasiedecors. U kunt ook kiezen voor glas. Dit is glas met een gekleurde laklaag aan de achterzijde waardoor het glazen paneel een mooie kleur achter een glanzend front krijgt.
Met deze ruime keuze uit decors kunt u moderne of klassieke kasten maken die geheel passen bij de inrichting van uw woning.

Garobe is een bijzonder schuifwandsysteem voor de meest ideale manier van opbergen. Overal waar kastruimte nodig is, biedt Garobe een passende oplossing.  De kast wordt geheel naar uw wens op maat gemaakt. Geen situatie zo bijzonder of er is een uitgekiende oplossing voor.
Ook schuine wanden en plafonds hoeven geen probleem te vormen. Met afsluit- en koofpanelen in dezelfde decors of kleuren is altijd een harmonieus geheel te realiseren. U kunt de schuifwanden zelfs als scheidingswand toepassen. Hangruimte, legplanken, ladeblokken… met Garobe stelt u uw kastruimte samen naar uw inzicht. Zo schept u een zee van ruimte die voor u overal even functioneel is.

Garobe schuifdeurkast met glazen panelen

Garobe schuifdeurkast met klassieke panelen

Garobe inloopkast

Meubelfabriek Henk van den Broek

Meubelfabriek Henk van den Broek maakt kasten met schuifdeuren of draaideuren. Ze zijn leverbaar in een aantal vaste maten maar kunnen ook op maat gemaakt worden. De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende houtkleuren.

Schuifdeurkast Mees

Draaideurkast Lars

BEKIJK MEER VAN ONZE PRODUCTEN:

MATRASSEN
BODEMS
SLAAPKAMERS
SHOWROOMMODELLEN

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen