U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

PULLMAN MATRASSEN

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. De Original, Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

PULLMAN ORIGINAL

De Pullman Original matrassen zijn uitgerust met de innovatieve InSide Pocketvering welke speciaal voor Pullman ontwikkeld is en dus exclusief in onze matrassen verkrijgbaar is. Daarnaast is het verenpakket voorzien van een unieke schoudercomfortzone. Doordat de Original matrassen en -boxsprings van rand tot rand geveerd zijn ervaart u over de gehele breedte van het matras een subliem ligcomfort. Deze verentechnologie combineren wij met duurzame- en natuurlijke materialen zoals natuurlatex, paardenhaar, wol, zijde en katoen. Dit alles voor een soepele touch en goede ventilatie van uw matras voor het ideale bedklimaat.

  • Gezoneerde Nageharde InSide Pocketvering
  • Rand tot rand geveerd
  • Natuurlijke materialen zoals paardenhaar en jute

PULLMAN GOLDLINE

Een soepele eerste aanraking, gevolgd door exact de juiste tegendruk. Perfect afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Dat is wat u ervaart als u gaat liggen op een Pullman Goldline matras. Met de luxe damast stoffering en gezoneerd pocketvering-interieur met elektrothermisch nageharde veren zorgen de Goldline matrassen voor een ervaring van pure weldadige luxe.

PULLMAN SILVERLINE

Een matras dat jaar in jaar uit als nieuw blijft aanvoelen? U zult dit ervaren als u kiest voor één van de Pullman Silverline matrassen. Met een honingraat- of InSide pocketinterieur en bekleed met een mix van wol, katoen en zijde staan de Pullman Silverline matrassen garant voor een heerlijk slaapcomfort, jaar in, jaar uit.

PULLMAN COMFORTTOPPERS

Pullman Topdek matrassen. De extra toplaag voor een luxueuze zachtheid.

  • Behandeld met Sensity® probiotica
  • Ook verkrijgbaar als Split variant

De tijk van de Original, Goldline en Silverline matrassen is behandeld met Sensity® technologie een behandeling met probiotica die op natuurlijke wijze bijdraagt aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving. Daarnaast wordt in de gehele matras gebruik gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen zoals natuurlatex.

BEKIJK DE WEBSITE VAN PULLMAN
De Silverline matrassen van Pullman.
Handgemaakt in Nederland.
Zorgen voor een perfecte nachtrust door ondersteuning op maat.
Kom dit matras uitproberen in onze winkel.
Pullman Belville
De Pullman Belleville is elegant genopt voor een stijlvol klassieke uitstraling. Fraaie stiknaden maken dit model helemaal af.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen