U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

PULLMAN MATRASSEN

Ieder onderdeel van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop. Door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. De Original, Goldline en Silverline matrassen van Pullman zijn voorzien van unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding. De afwerking is daarnaast van hoog niveau met een rijkelijk gebruik van onder andere Damast en Stretch.

De tijk van de Original, Goldline en Silverline matrassen is behandeld met Sensity® technologie een behandeling met probiotica die op natuurlijke wijze bijdraagt aan een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving. Daarnaast wordt in het gehele matras gebruik gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen zoals natuurlatex.

PULLMAN ORIGINAL

Pullman Original matrassen zijn uitgerust met de innovatieve Triple Pocket InSide Pocketvering, die exclusief is ontwikkeld voor Pullman Original. Daarnaast is het verenpakket voorzien van een unieke schoudercomfortzone.

Doordat de Pullman Original matrassen- en boxsprings van rand tot rand geveerd zijn, ervaart u over de gehele breedte van het matras een subliem ligcomfort.
Deze verentechnologie combineert Pullman met duurzame en natuurlijke materialen zoals natuurlatex, paardenhaar, wol, zijde en katoen. Dit zorgt voor een soepele touch en goede ventilatie van uw matras voor het ideale bedklimaat.

PULLMAN GOLDLINE

Een soepele eerste aanraking, gevolgd door exact de juiste tegendruk. Perfect afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Dat is wat u ervaart als u gaat liggen op een Pullman Goldline matras. U verdient goud.

Met de luxe damast stoffering en gezoneerd pocketvering-interieur met elektrothermisch nageharde veren zorgen de Goldline matrassen voor een ervaring van pure weldadige luxe. Heerlijk wegdromen…

PULLMAN COMFORTTOPPERS

Pullman Topdek matrassen. De extra toplaag voor een luxueuze zachtheid.

  • Behandeld met Sensity® probiotica
  • Ook verkrijgbaar als Split variant

PULLMAN SILVERLINE

Een matras dat jaar in jaar uit als nieuw blijft aanvoelen? U zult dit ervaren als u kiest voor één van de Pullman Silverline matrassen. Met een honingraat- of InSide pocketinterieur en bekleed met een mix van wol, katoen en zijde staan de Pullman Silverline matrassen garant voor een heerlijk slaapcomfort, jaar in, jaar uit.

PULLMAN EXPRESS

Waar comfort en voordeel samenkomen. Profiteer van de unieke Pullman beleving, aan een voordelige setprijs.

In vier stappen naar uw Pullman Express:
1. Selecteer uw matras. U heeft de keuze tussen een honingraat pocketvering matras of InSide pocketvering matras.
2. Kies voor een vlakke of elektrische verstelbare boxspring.
3. Bepaal het comfort van uw topdekmatras. U heeft de keuze tussen vier toppers uit het Pullman Silverline assortiment.
4. Werk af met het hoofdbord, de bekleding en de pootjes die passen bij uw stijl.

PULLMAN EXPRESS LEEDS

vaste uitvoering
160/180 x 200

€ 2.999,00

PULLMAN EXPRESS LIVERPOOL

vaste uitvoering
160/180 x 200

€  3.199,00

PULLMAN EXPRESS LONDON

vaste uitvoering
160/180 x 200

€ 3.399,00

BEKIJK DE WEBSITE VAN PULLMAN
De Silverline matrassen van Pullman.
Handgemaakt in Nederland.
Zorgen voor een perfecte nachtrust door ondersteuning op maat.
Kom dit matras uitproberen in onze winkel.
Pullman Belville
De Pullman Belleville is elegant genopt voor een stijlvol klassieke uitstraling. Fraaie stiknaden maken dit model helemaal af.

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen