U BENT BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES VOOR:

PULLMAN MATRASSEN

Het bed is de basisuitrusting
Slapen betekent ontspannen. Maar slapen is ook een activiteit. Waarbij de prestaties, net als in topsport, samenhangen met de uitrusting. Met het bed als basis. Hoe beter dit fundament, hoe beter de nachtrust. Daarvan was George Pullman zich anderhalve eeuw geleden al bewust. Met zijn concept van een matras op een matras realiseerde hij het dubbeldikke slaapcomfort dat de wereld veroverde. En ook vandaag nog onverminderd garant staat voor optimale slaapprestaties.

Een goede nachtrust!
Lekker liggen en uitgerust wakker worden. Dat zijn op het eerste gezicht de primaire vereisten voor een matras. Maar de één wil liever wegzinken in een wolk van dons terwijl de ander lekkerder ligt op een stevigere of hardere matras.
De zoektocht van al die verschillende mensen naar hun optimale slaapcomfort is voor Pullman het uitgangspunt bij het ontwikkelen van een grote diversiteit aan matrassen. Hoe het nog beter kan, daar liggen ze bij Pullman nou wakker van!

GOLDLINE COLLECTIE

Eén matras, 364 comfortzones. De Pullman Goldline matrassen zijn voorzien van een ingenieus veersysteem: de elektrothermisch geharde Inside Pocket veer. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het om een zeer duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. Het effect hiervan ervaart u zodra u op een Pullman Goldline matras gaat liggen. De eerste aanraking is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven, afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Door de 364 comfortzones in elke eenpersoons Pullman Goldline matras (90 x 200 cm) krijgt uw lichaam overal precies de ondersteuning die nodig is. Bij Pullman noemt men dit ‘continuzonering’, maar die naam mag u snel weer vergeten. Wat u gegarandeerd zal bijblijven, is het ongeëvenaarde comfort! Goldline matrassen worden allemaal uitgevoerd in viscosedamast.

SILVERLINE COLLECTIE

Kenmerkend voor de Pullman Silverline matrassen is de Advanced Dynamic pocketvering. Deze elektrothermisch geharde pocketveer heeft boven- en onderaan meerdere slagen, waardoor de veer tot in lengte van jaren actief op uw lichaam reageert. Deze unieke eigenschap maakt de Silverline matrassen geschikt voor diverse posturen, van kort tot lang en van tenger tot fors.

De maatvoering van de verschillende Silverline matrassen komt zowel onderling overeen als met die van de Goldline matrassen. Hierdoor is elke gewenste combinatie van twee matrassen op een tweepersoons boxspring of lattenbodem mogelijk! Wilt u geen aparte matrassen dan kunt u ze laten uitvoeren met een koppelrits met overslag. De hoogwaardige, elastische stretch bekledingsstof is volgens de Sensity® technologie behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze ervoor zorgen dat de slaapomgeving hygiënisch en fris blijft.

PULLMAN ORIGINAL

De Pullman Original matrassen zijn uitgerust met de innovatieve InSide Pocketvering welke speciaal voor Pullman ontwikkeld is en dus exclusief in onze matrassen verkrijgbaar is. Daarnaast is het verenpakket voorzien van een unieke schoudercomfortzone.
Doordat de Original matrassen en -boxsprings van rand tot rand geveerd zijn ervaart u over de gehele breedte van het matras een subliem ligcomfort. Deze verentechnologie wordt gecombineert met duurzame- en natuurlijke materialen zoals natuurlatex, paardenhaar, wol, zijde en katoen. Dit alles voor een soepele touch en goede ventilatie van uw matras voor het ideale bedklimaat.

PULLMAN TOPDEK

Pullman Topdek matrassen. De extra toplaag voor een luxueuze zachtheid.
Verkrijgbaar in verschillende varianten, ook als split-variant.
Allemaal behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving.

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN PULLMAN
De Silverline matrassen van Pullman.
Handgemaakt in Nederland.
Zorgen voor een perfecte nachtrust door ondersteuning op maat.
Kom dit matras uitproberen in onze winkel.
Pullman Belville

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Contact opnemen